Tips and advice

Vad är viktigt att tänka på vid export?

En exportsatsning kan väcka många frågor. Här guidar vi dig vidare till information och rådgivare som kan hjälpa dig att ta nästa steg.

Webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 24 augusti livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Sänkt arbetsgivaravgift

Funderar du på att anställa din första medarbetare så att ditt företag kan växa? Genom Växa-stödet kan du få sänkta arbetsgivaravgifter för det första året.

Ska du importera eller exportera?

Här får du värdefull information om vad du bör tänka på när du vill göra affärer med andra länder.

Kostnadsfri rådgivning i din region

Vill du ha hjälp att komma vidare? Här kan du hitta organisationer och rådgivare som erbjuder stöd och rådgivning till dig utifrån din situation och dina behov.

Current

Livesända webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 24 augusti livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Nu gäller en ny lag för ekonomiska föreningar

Den 1 juli 2018 började den nya lagen om ekonomiska föreningar att gälla. Lagen ska bland annat förenkla för ekonomiska föreningar och motverka ekonomisk brottslighet.

Utför du rot- och rutarbete?

Från och med den 8 juni hittar du Skatteverkets beslut om utbetalning som fil-format i e-tjänsten Rot och rut-företag.

Friskare medarbetare

Du har väl inte missat att du kan få bidrag för insatser för att förebygga och förkorta sjukskrivningar bland dina medarbetare.

Show more news