Tips and advice

https://www.verksamt.se/driva/digitalisera-ditt-foretag/skaffa-digital-brevlada

Missa ingen viktig post i sommar

Med en digital brevlåda tar du med dig post från myndigheterna var du än befinner dig. Det är dessutom gratis och miljövänligt

https://bolagsverket.se/ff/foretagsformer/skydda

Skydda ditt företag

Det finns en risk att ditt företag kapas, även om den är liten. Genom att vara uppmärksam på tidiga varningssignaler, använda en digital brevlåda och Bolagsverkets app kan du upptäcka misstänkta kapningsförsök och agera snabbt.

/andra-uppgifter_info

Ny kompetens i styrelsen

Har din förening eller företag fått en ny styrelsemedlem? Här anmäler du nya ledamöter, suppleanter och revisorer.

Skicka in årsredovisningen digitalt

Det gör du i tre enkla steg - ladda upp, bjud in, skicka in. Om årsredovisningen är fullständig registreras den direkt.

/region

Kostnadsfri rådgivning i din region

Vill du ha hjälp att komma vidare? Här kan du hitta organisationer och rådgivare som erbjuder stöd och rådgivning till dig utifrån din situation och dina behov.

Current

Livesända webbseminarier om att starta företag

Under hösten livesänder Skatteverket webbseminarier om att starta företag. De första två webbseminarierna hålls den 27 augusti och den 23 september.

Ny lag om tobaksförsäljning och rökfria miljöer från 1 juli

Från 1 juli 2019 måste du som säljer tobaksvaror, till exempel cigaretter och snus, ansöka om tillstånd hos kommunen. Tillståndsplikten gäller både dig som säljer direkt till konsument och dig som säljer till andra handlare.

Livesänt webbseminarium om brexit den 19 juni kl. 12.00

Vad blir konsekvenserna av brexit för dig som företagare? Vad kan du göra redan nu för att förbereda dig? Den 19 juni livesänds ett kostnadsfritt webbseminarium på verksamt.se där du har möjlighet att ställa dina frågor.

Ny rekryteringstjänst för små och medelstora företag vinnare i Verksamt.se Data Challenge

En AI-baserad lösning som med hjälp av öppna data stöttar små och medelstora företag genom hela rekryteringsprocessen. Det är vinnaren i Tillväxtverkets och Bolagsverkets innovationstävling Verksamt.se Data Challenge. Lösningen utvecklades av Triglyf AB med hjälp av öppna offentliga data från olika myndigheter.

Show more news