Västsvenska Handelskammaren

Sidan blev senast uppdaterad:

Västsvenska Handelskammaren arbetar med att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige genom att hjälpa företagen göra fler och bättre affärer och genom att påverka politiska beslut.

För ett västsvenskt näringsliv i världsklass

Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med 2800 medlemsföretag från hela Västsverige.

Vi arbetar med att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige genom att hjälpa företagen göra fler och bättre affärer och genom att påverka politiska beslut. Vårt arbete har regionalt fokus eftersom den ekonomiska tillväxten påverkas huvudsakligen av regionala förutsättningarna framför kommunala och nationella.

Vår tagline är kort och gott vårt varumärke och vår verksamhet i koncentrat:
Vi gör Västsverige starkare 

Vår vision är:
För ett västsvenskt näringsliv i världsklass

Vi har anor från 1661 och idag är 2800 företag medlemmar i Handelskammaren. Ett sjuttiotal personer arbetar heltid för våra medlemmar. Till oss kan företag med alla typer av verksamheter vända sig när de vill ha extern hjälp, ny kunskap eller kontakter för att nå sina affärsmässiga mål. Handelskammaren är en naturlig mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer.

Kontakta oss