Livsmedelsacceleratorn

Sidan blev senast uppdaterad:

Livsmedelsacceleratorn stöttar forskare, entreprenörer och företag som vill utvecklas inom livsmedelsbranschen i Västra Götaland. Vi hjälper till att hitta rätt utvecklingsresurser i form av kompetens och finansiering, samt fungerar som ett bollplank i utvecklingsresan mot en hållbar tillväxt.

Målgruppen för Livsmedelsacceleratorn är alla som med bas i Västra Götaland utvecklar tjänster, tekniker och/eller produkter med tillväxtambitioner inom livsmedelsbranschen. Vi fungerar som bollplank i utvecklingsresan framåt och kan assistera målgruppen i att identifiera utvecklingsbehov och motsvarande resurser och lösningar inom vårt breda nätverk. Vi hjälper även till att identifiera, tolka och revidera ansökningar till tillgängliga stödfinansieringar.

Livsmedelsacceleratorn bedrivs med bas hos SP Food & Bioscience i Göteborg och projektet finansieras av Västra Götalandsregionen, Länsstyrelsen och SP.

Ledorden är – helhetsperspektiv på företagsutveckling för en hållbar, hälsosam tillväxt av Västra Götalands livsmedelsbransch.

Välkommen att kontakta oss!
https://www.youtube.com/watch?v=t3iezA9iu9E

Kontakta oss