Framtidsfrön i Väst

Sidan blev senast uppdaterad:

FramtidsFrön i Väst är en ideell förening som arbetar med entreprenörskap i grundskolan. Vi utbildar lärare i det entreprenöriella lärandet, utvecklar inspirationsmaterial och anordnar mässor och aktiviteter för elever. Föreningen är politiskt och religiöst obunden.

Vi ger unga drivkraft och motivation för framtiden

FramtidsFrön är en ideell förening som har arbetat med entreprenörskap i grundskolan sedan 2002. Vi utbildar lärare i det entreprenöriella lärandet, utvecklar inspirationsmaterial och anordnar mässor och aktiviteter för elever.

Föreningen är politiskt och religiöst obunden. Kommuner och skolor kan bli medlemmar. Föreningen samarbetar även med flertalet organisationer och företag.

Vi är en av få organisationer i landet som fått verksamhetsbidrag från Skolverket för att arbeta med entreprenörskap och entreprenöriellt lärande i skolan

Verksamheten bedrivs i föreningsform där kommuner och skolor kan söka medlemskap. FramtidsFröns verksamhet finns spridd över hela landet och representeras av fyra kontor i Linköping, Stockholm, Karlstad och Göteborg.

Kontakta oss