Almi Företagspartner Väst AB

Almi Företagspartner Väst AB

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag.

Sidan blev senast uppdaterad:

Rådgivning och finansiering

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.

Företagare med utländsk bakgrund

Vår IFS Rådgivning riktar sig till entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige. Genom vår IFS Rådgivning kan du med utländsk bakgrund få personlig rådgivning och praktiskt stöd. Våra IFS Rådgivare har själva invandrat till Sverige och har utöver det en akademisk utbildning och egen erfarenhet från företagande.

Telefonrådgivning på arabiska, persiska och engelska

Vill du få rådgivning om att starta och utveckla företag på arabiska, persiska eller engelska? Ring till Almis nya telefonlinje på 0771-55 86 00. Linjen är öppen vardagar 8.30-12.00.

Kontakta oss

Visste du att du kan få kostnadsfri rådgivning i din region?

Samlad service och information från flera myndigheter på samma plats.
Allt för att göra det enklare för dig som driver eller vill starta företag.