Stöd och åtgärder för dig i Västra Götaland

Regionala och kommunala stöd till följd av covid-19

Den pågående coronapandemin ger ekonomiska effekter för såväl individer som företag. På nationell, regional och kommunal nivå förbereds och fattas beslut för att minska de negativa effekterna. Här kan du som företagare hitta information om insatser och åtgärder i Västra Götaland. Sidan uppdateras löpande med ny information.

Läs mer om hur du kan få hjälp och stöd

Företagsjourer i Västra Götaland

Västsvenska företag som är i behov av akut rådgivning på grund av coronapandemin kan vända sig till de företagsjourer som finns organiserade via kommunalförbunden med stöd av VGR.

Nationella stöd och åtgärder till följd av covid-19

Här hittar du samlad information från myndigheter om det nya coronaviruset och covid-19, som är viktig för dig som företagare att känna till. (Science Photo Library/TT Nyhetsbyrån).

Läs mer på connectsverige.se

Connect Västs nya process i coronatider

Hur hanterar ni som företag oväntade utmaningar och den osäkerhet som råder? Just nu står vi alla inför en stor omställning i och med samhällets påverkan av coronaviruset covid-19:s utbredning. Vi förstår vikten av att snabbt få en plan på plats.

Läs mer på almi.se

Almis ansökan om lån- och amorteringsuppskov

Med anledning av coronaviruset har Almi samlat sin information riktad till företagare. Ansökan om lån, ansökan om uppskov med amortering och regeringens åtgärder.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp