Stöd och information för dig i Västmanlands län

Samlad information för dig som företagare i Västmanland till följd av Covid-19

Här kan du som företagare hitta information om insatser och åtgärder i Västmanland. Den pågående coronapandemin ger stora ekonomiska effekter för såväl individer som företag och det finns många organisationer som idag aktivt arbetar för att minska dessa negativa effekter. Här kan du läsa mer om dessa insatser och söka stöd för dig som företagare. Sidan uppdateras löpande med ny information.

Företagslån hos Almi

Företagslån hos Almi

Med anledning av Coronaviruset har Almi samlat information riktat till dig som är företagare. – Ansökan om Brygglån eller annat lån – Ansökan om amorteringsuppskov – Regeringens åtgärder riktade till företag.

Västmanlands Företagssupport

Kostnadsfri rådgivning och support

För dig som företagare som drabbats av coronavirusets effekter finns stöd och hjälp att få. Hit kan du vända dig för att prata med personer som svarar på dina frågor, informerar om nationella stödåtgärder och guidar till rådgivning och stöd i region och kommun.

Västmanlands kompetensportal

En samlingsplats med utbildningsmöjligheter

På kompetensportalen samlas information om olika utbildningsmöjligheter som kan stötta vid kompetensutveckling eller vid omställning. Du hittar ett utbud av formella utbildningar, kostnadsfria distansutbildningar och valideringsmöjligheter.

Läs mer och sök stödet hos Länsstyrelsen Västmanland

Ersättning för förlorade intäkter

Mot bakgrund av att många enskilda näringsidkare har drabbats hårt ekonomiskt till följd av covid-19-utbrottet har regeringen beslutat om ett omsättningsstöd till enskilda näringsidkare.

Ta del av analysen Aktuellt läge i Västmanland

Aktuellt läge i Västmanland

Region Västmanland följer den ekonomiska utvecklingen i länet. Här kan du ta del av tillgänglig statistik och veckovisa lägesrapporter om näringslivet och arbetsmarknaden.

Hör andra företag berätta om hur det är att driva företag i Västmanland

Lär av andra

Inspireras och lär av andra företag! Här samlar vi berättelser från västmanländska företag. Företagen berättar om sina satsningar på kompetensutveckling, socialt företagande och vad en kan vinna på att ansöka om företagsstöd.

Vi finns för industrin i Västmanland

Stöd för dig inom industrin

Behöver ni ställa om eller höja kompetensen hos medarbetare? Vill ni hitta möjligheter att utveckla er verksamhet eller era produkter? Läs mer om stöd och rådgivning som finns att tillgå idag. Insatserna är kostnadsfria.

Stöd och råd vid psykisk ohälsa hos Region Västmanland

Stöd och råd vid psykisk ohälsa

Det finns en ökad risk för psykisk ohälsa både under och efter covid-19. Som företagare eller anställd kan man känna en större oro eller stress kopplat till sitt arbete. Här följer tips och råd för dig som chef och medarbetare samt vad du kan göra själv.

Hitta rätt hjälp i Västmanland

Här hittar du organisationer som erbjuder stöd och rådgivning till dig som driver eller ska starta företag i Västmanland. Filtrera aktörerna utifrån din situation och dina behov.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Arboga kommun

  Arboga

  Driver du företag, funderar du på att starta, eller på att etablera företag i Arboga? Vi på Näringsliv- och Turismenheten hjälper dig med råd och att hitta rätt. Välkommen att kontakta oss.

 3. Automation Region

  Västerås

  Tillsammans med våra 150 medlemsorganisationer arbetar vi för att lyfta svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

 4. Business Sweden

  Stockholm

  Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.

 5. Coompanion Mälardalen

  Västerås

  Funderar ni på starta företag tillsammans? Eller är ni redan igång, men har stött på hinder? Vad bra! Då vill vi gärna hjälpa till. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning. Boka den tid som passar er! (onlinebokning)

 6. Exportkreditnämnden (EKN)

  Stockholm

  Vill du försäkra dig mot risken att inte få betalt i dina exportaffärer? Behöver du hjälp med finansiering?

 7. Fagersta kommun

  Fagersta

  Är du eller vill du bli företagare? Vi på Näringsliv och tillväxt ger dig och ditt företag bästa möjliga förutsättningar för att starta, etablera och utveckla din verksamhet i vårt område. Välkommen att kontakta oss på naringsliv@fagersta.se

 8. Handelskammaren Mälardalen

  Västerås

  Vi hjälper dig med de handelsdokument som är nödvändiga vid export och import. Vi erbjuder även tjänster och mötesplatser där du som företagare kan skapa nätverk och få kunskap att öka dina affärsmöjligheter.

 9. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 10. Invest Västerås

  Västerås

  Driver du företag, funderar du på att starta eller etablera företag i Västerås? Vi på Invest Västerås hjälper dig med råd och lotsar dig som företagare i rätt riktning. Välkommen att kontakta oss!

 11. Järnvägskluster i Västerås

  Västerås

  Järnvägskluster i Västerås har syftet att utveckla Järnvägs-/ Tågbranschen med fokus på företagandet i Västmanland och Mälardalen. Detta sker genom att strategiskt och taktiskt verka i ”riktningarna” Kompetens, Innovation, Affärer och Samhällsutveckling.

 12. Kungsörs kommun

  Kungsör

  I Kungsör arbetar vi för ett gott näringslivsklimat. Vi vill att människor och företag ska trivas och växa hos oss. Därför arbetar vi på många sätt och tillsammans med andra för att underlätta både för blivande och etablerade företagare och innovatörer.

 13. Köpings kommun

  Köping

  Kommunens näringslivsenhet arbetar med att underlätta och skapa bättre förutsättningar både för att starta och driva företag i kommunen. Vi hjälper dig också med kontaktvägar till andra instanser som du kan ha nytta av.

 14. Mälardalens högskola

  Västerås

  På Mälardalens högskola (MDH) möts människor som vill utveckla sig själva och framtiden. Våra 16 000 studenter studerar ekonomi, hälsa, teknik och utbildning.

 15. Norbergs kommun

  Norberg

  Det ska vara enkelt att vara företagare i Norberg. Näringslivsenheten jobbar för att ta bort hinder och förenkla för dig som är eller vill bli företagare i Norberg. Vår ambition är att vara en företagsvänlig kommun och vi träffar dig gärna för att prata om dina planer eller utmaningar och hur vi kan hjälpa just dig.

 16. Nyföretagarcentrum Västerås

  Västerås

  NyföretagarCentrum Västerås erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som funderar på eller ska starta eget företag.

 17. Näringslivsenheten Hallstahammars kommun

  Hallstahammar

  Ska du starta ett nytt företag? Kanske du är nyfiken på förutsättningarna för etablering i Hallstahammar? Vill du ha stöd på vägen eller har du idéer om hur du skulle vilja utveckla din verksamhet men vet inte hur? Ta då kontakt med oss på näringslivsenheten. Vi har ett stort nätverk i kommunen och länet som arbetar för Dig.

 18. Region Västmanland Innovation

  Västerås

  Vi jobbar för att fler idéer ska komma till nytta i vården. Har du en idé med koppling till hälso- och sjukvård, tandvård eller medicinsk teknik? Behöver du testa din produkt eller tjänst där den ska användas? Då kan vi hjälpa till.

 19. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 20. Robotdalen

  Västerås

  Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. Vi fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa (vård och omsorg).

 21. Sala kommun

  Sala

  Näringslivskontoret är din väg in i Sala kommun. Vi ger också råd inför din företagsstart och lotsar dig till andra som kan hjälpa dig som driver, vill starta eller etablera ett företag.

 22. Skinnskattebergs kommun

  Skinnskatteberg

  Skinnskattebergs kommun vill hjälpa unga företag att växa, mogna företag att ta nästa steg och blivande företag att komma igång. Oavsett hur långt du som företagare har kommit med din affärsidé hjälper vi från kommunen dig gärna vid frågor, med rådgivning, vid eventuell kontakt med kommunala tjänstemän och/eller med andra organisationer och myndigheter. Är du eller vill du bli företagare? Tveka inte att ta kontakt med oss!

 23. Surahammars kommun

  Surahammar

  Surahammars kommun vill hjälpa blivande företagare att våga, redan etablerade företag att ta nästa steg och assistera vid eventuella etableringar. Oavsett vad du som företagare behöver hjälp med ställer vi från kommunen gärna upp och hjälper dig med dina frågor. Vi ger gärna rådgivning, ser till att du får kontakt med eventuella kommunala tjänstemän och/eller med andra organisationer och myndigheter som kan vara till hjälp. Är du eller vill du bli företagare i Surahammar? Tveka inte att kontakta med oss!

 24. SynerLeap

  Västerås

  Har du en startup inom områdena industriell automation, robotik eller energi? Då finns en unik chans att samarbeta med ABB inom dessa områden. Tillväxthuben SynerLeap har som målsättning att hjälpa företag som är redo att växa på en global marknad.

 25. Ung Företagsamhet i Västmanland

  Västerås

  Ung Företagsamhet är en ideell utbildningsorganisation som ger barn & ungdomar möjlighet att träna kreativitet, företagsamhet & entreprenörskap i skolan.

 26. Välfärd & Hälsa

  Västerås

  Välfärd & Hälsa erbjuder bland annat kontakter inom olika verksamhetskritiska områden för idébärare och/eller företag som verkar inom välfärds- och medicintekniksektorn.

 27. Västerås Science Park

  Västmanland

  Vi stöttar entreprenörer och företag, med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt.

 28. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 29. Västmanlands Forsknings- och Utvecklingsråd

  Västerås

  Har du en ny idé som du behöver finansiera för att kunna utveckla? FoU-rådet kan tillsammans med Region Västmanland och Almi Företagspartner hjälpa till med en sådan finansiering.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Arboga kommun

  Arboga

  Driver du företag, funderar du på att starta, eller på att etablera företag i Arboga? Vi på Näringsliv- och Turismenheten hjälper dig med råd och att hitta rätt. Välkommen att kontakta oss.

 3. Coompanion Mälardalen

  Västerås

  Funderar ni på starta företag tillsammans? Eller är ni redan igång, men har stött på hinder? Vad bra! Då vill vi gärna hjälpa till. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning. Boka den tid som passar er! (onlinebokning)

 4. Fagersta kommun

  Fagersta

  Är du eller vill du bli företagare? Vi på Näringsliv och tillväxt ger dig och ditt företag bästa möjliga förutsättningar för att starta, etablera och utveckla din verksamhet i vårt område. Välkommen att kontakta oss på naringsliv@fagersta.se

 5. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 6. Köpings kommun

  Köping

  Kommunens näringslivsenhet arbetar med att underlätta och skapa bättre förutsättningar både för att starta och driva företag i kommunen. Vi hjälper dig också med kontaktvägar till andra instanser som du kan ha nytta av.

 7. Nyföretagarcentrum Västerås

  Västerås

  NyföretagarCentrum Västerås erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som funderar på eller ska starta eget företag.

 8. Näringslivsenheten Hallstahammars kommun

  Hallstahammar

  Ska du starta ett nytt företag? Kanske du är nyfiken på förutsättningarna för etablering i Hallstahammar? Vill du ha stöd på vägen eller har du idéer om hur du skulle vilja utveckla din verksamhet men vet inte hur? Ta då kontakt med oss på näringslivsenheten. Vi har ett stort nätverk i kommunen och länet som arbetar för Dig.

 9. Sala kommun

  Sala

  Näringslivskontoret är din väg in i Sala kommun. Vi ger också råd inför din företagsstart och lotsar dig till andra som kan hjälpa dig som driver, vill starta eller etablera ett företag.

 10. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Automation Region

  Västerås

  Tillsammans med våra 150 medlemsorganisationer arbetar vi för att lyfta svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

 3. Coompanion Mälardalen

  Västerås

  Funderar ni på starta företag tillsammans? Eller är ni redan igång, men har stött på hinder? Vad bra! Då vill vi gärna hjälpa till. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning. Boka den tid som passar er! (onlinebokning)

 4. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 5. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 6. Robotdalen

  Västerås

  Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. Vi fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa (vård och omsorg).

 7. SynerLeap

  Västerås

  Har du en startup inom områdena industriell automation, robotik eller energi? Då finns en unik chans att samarbeta med ABB inom dessa områden. Tillväxthuben SynerLeap har som målsättning att hjälpa företag som är redo att växa på en global marknad.

 8. Västerås Science Park

  Västmanland

  Vi stöttar entreprenörer och företag, med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt.

 9. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 1. Arboga kommun

  Arboga

  Driver du företag, funderar du på att starta, eller på att etablera företag i Arboga? Vi på Näringsliv- och Turismenheten hjälper dig med råd och att hitta rätt. Välkommen att kontakta oss.

 2. Fagersta kommun

  Fagersta

  Är du eller vill du bli företagare? Vi på Näringsliv och tillväxt ger dig och ditt företag bästa möjliga förutsättningar för att starta, etablera och utveckla din verksamhet i vårt område. Välkommen att kontakta oss på naringsliv@fagersta.se

 3. Invest Västerås

  Västerås

  Driver du företag, funderar du på att starta eller etablera företag i Västerås? Vi på Invest Västerås hjälper dig med råd och lotsar dig som företagare i rätt riktning. Välkommen att kontakta oss!

 4. Köpings kommun

  Köping

  Kommunens näringslivsenhet arbetar med att underlätta och skapa bättre förutsättningar både för att starta och driva företag i kommunen. Vi hjälper dig också med kontaktvägar till andra instanser som du kan ha nytta av.

 5. Norbergs kommun

  Norberg

  Det ska vara enkelt att vara företagare i Norberg. Näringslivsenheten jobbar för att ta bort hinder och förenkla för dig som är eller vill bli företagare i Norberg. Vår ambition är att vara en företagsvänlig kommun och vi träffar dig gärna för att prata om dina planer eller utmaningar och hur vi kan hjälpa just dig.

 6. Näringslivsenheten Hallstahammars kommun

  Hallstahammar

  Ska du starta ett nytt företag? Kanske du är nyfiken på förutsättningarna för etablering i Hallstahammar? Vill du ha stöd på vägen eller har du idéer om hur du skulle vilja utveckla din verksamhet men vet inte hur? Ta då kontakt med oss på näringslivsenheten. Vi har ett stort nätverk i kommunen och länet som arbetar för Dig.

 7. Region Västmanland Innovation

  Västerås

  Vi jobbar för att fler idéer ska komma till nytta i vården. Har du en idé med koppling till hälso- och sjukvård, tandvård eller medicinsk teknik? Behöver du testa din produkt eller tjänst där den ska användas? Då kan vi hjälpa till.

 8. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 9. Sala kommun

  Sala

  Näringslivskontoret är din väg in i Sala kommun. Vi ger också råd inför din företagsstart och lotsar dig till andra som kan hjälpa dig som driver, vill starta eller etablera ett företag.

 10. Skinnskattebergs kommun

  Skinnskatteberg

  Skinnskattebergs kommun vill hjälpa unga företag att växa, mogna företag att ta nästa steg och blivande företag att komma igång. Oavsett hur långt du som företagare har kommit med din affärsidé hjälper vi från kommunen dig gärna vid frågor, med rådgivning, vid eventuell kontakt med kommunala tjänstemän och/eller med andra organisationer och myndigheter. Är du eller vill du bli företagare? Tveka inte att ta kontakt med oss!

 11. Surahammars kommun

  Surahammar

  Surahammars kommun vill hjälpa blivande företagare att våga, redan etablerade företag att ta nästa steg och assistera vid eventuella etableringar. Oavsett vad du som företagare behöver hjälp med ställer vi från kommunen gärna upp och hjälper dig med dina frågor. Vi ger gärna rådgivning, ser till att du får kontakt med eventuella kommunala tjänstemän och/eller med andra organisationer och myndigheter som kan vara till hjälp. Är du eller vill du bli företagare i Surahammar? Tveka inte att kontakta med oss!

 12. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Automation Region

  Västerås

  Tillsammans med våra 150 medlemsorganisationer arbetar vi för att lyfta svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

 3. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 4. Region Västmanland Innovation

  Västerås

  Vi jobbar för att fler idéer ska komma till nytta i vården. Har du en idé med koppling till hälso- och sjukvård, tandvård eller medicinsk teknik? Behöver du testa din produkt eller tjänst där den ska användas? Då kan vi hjälpa till.

 5. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 6. Robotdalen

  Västerås

  Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. Vi fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa (vård och omsorg).

 7. SynerLeap

  Västerås

  Har du en startup inom områdena industriell automation, robotik eller energi? Då finns en unik chans att samarbeta med ABB inom dessa områden. Tillväxthuben SynerLeap har som målsättning att hjälpa företag som är redo att växa på en global marknad.

 8. Västerås Science Park

  Västmanland

  Vi stöttar entreprenörer och företag, med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt.

 1. Automation Region

  Västerås

  Tillsammans med våra 150 medlemsorganisationer arbetar vi för att lyfta svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

 2. Järnvägskluster i Västerås

  Västerås

  Järnvägskluster i Västerås har syftet att utveckla Järnvägs-/ Tågbranschen med fokus på företagandet i Västmanland och Mälardalen. Detta sker genom att strategiskt och taktiskt verka i ”riktningarna” Kompetens, Innovation, Affärer och Samhällsutveckling.

 3. Välfärd & Hälsa

  Västerås

  Välfärd & Hälsa erbjuder bland annat kontakter inom olika verksamhetskritiska områden för idébärare och/eller företag som verkar inom välfärds- och medicintekniksektorn.

 4. Västerås Science Park

  Västmanland

  Vi stöttar entreprenörer och företag, med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt.

 5. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 1. Automation Region

  Västerås

  Tillsammans med våra 150 medlemsorganisationer arbetar vi för att lyfta svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

 2. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 3. Robotdalen

  Västerås

  Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. Vi fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa (vård och omsorg).

 4. Västerås Science Park

  Västmanland

  Vi stöttar entreprenörer och företag, med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Business Sweden

  Stockholm

  Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.

 3. Exportkreditnämnden (EKN)

  Stockholm

  Vill du försäkra dig mot risken att inte få betalt i dina exportaffärer? Behöver du hjälp med finansiering?

 4. Handelskammaren Mälardalen

  Västerås

  Vi hjälper dig med de handelsdokument som är nödvändiga vid export och import. Vi erbjuder även tjänster och mötesplatser där du som företagare kan skapa nätverk och få kunskap att öka dina affärsmöjligheter.

 5. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Idélab, Mälardalens högskola

  Västerås och Eskilstuna

  Idélab stöttar studenter, forskare och anställda vid Mälardalens högskola med idé- och affärsutveckling.

 3. Sala kommun

  Sala

  Näringslivskontoret är din väg in i Sala kommun. Vi ger också råd inför din företagsstart och lotsar dig till andra som kan hjälpa dig som driver, vill starta eller etablera ett företag.

 4. Västmanland Turism – en del av Region Västmanland

  Västerås

  Du som driver eller har planer på att starta en verksamhet inom besöksnäringen i Västmanland är välkommen att kontakta oss. Västmanland Turism samordnar och utvecklar länets besöksnäring och erbjuder dig som aktör olika stöd för att stärka ditt erbjudande.

 1. Almi Företagspartner Mälardalen (Västmanland)

  Västerås

  Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

 2. Exportkreditnämnden (EKN)

  Stockholm

  Vill du försäkra dig mot risken att inte få betalt i dina exportaffärer? Behöver du hjälp med finansiering?

 3. Region Västmanland Företagsstöd

  Västerås

  Behöver du hjälp att investera i ditt företag? Kanske vill du och ditt företag t.ex. gå ut på en ny marknad, utveckla en ny produkt eller energieffektivisera i samband med en expansion? Region Västmanland erbjuder flera olika typer av företagsstöd till länets små och medelstora företag.

 4. Västmanlands Forsknings- och Utvecklingsråd

  Västerås

  Har du en ny idé som du behöver finansiera för att kunna utveckla? FoU-rådet kan tillsammans med Region Västmanland och Almi Företagspartner hjälpa till med en sådan finansiering.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp