Utvecklingen av Verksamt Värmland

Värmlands regionsida på Verksamt.se utvecklas regelbundet. Har du stött på problem, eller har önskemål, tips, idéer, eller frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Vi vill höra vad du tycker om webbplatsen för att den ska bli så bra som möjligt.

Sidan blev senast uppdaterad:

Skicka in dina synpunkter till Anna Nilsson, kommunikatör i projektet Verksamt Värmland: anna.nilsson@regionvarmland.se.

Till sidans topp

Här hittar du vägen framåt

Våra regionala sidor underlättar för dig att komma i kontakt med personer, kunskap, ekonomiska resurser, information och e-tjänster som gör det enklare för dig att ta nästa steg med din idé, ditt företag eller din innovation i Värmland. Här presenteras det kostnadsfria företags- och innovationsstöd som finns i länet. Du finner personlig rådgivning, informationsträffar och finansieringsmöjligheter bland annan information som kan vara bra att ha tillhanda som företagare. Innehållet om varje verksamhet och aktuella evenemang i kalendariet uppdaterar varje företagsrådgivande organisation själva.

Till sidans topp

Vad vill du ha hjälp med?

Vad är du i behov av för att kunna ta nästa steg? Här kan du söka efter det du vill ha hjälp med. Du får en översikt av de erbjudanden som finns regionalt för att starta, driva och utveckla företag och innovationer. På ett enkelt sätt hittar du rätt bland stöd och hjälp i ditt närområde och i hela regionen. Du får kontakt med den person vars kompetens bäst är anpassad till dina behov.

Till sidans topp

Se vad som händer nära dig

Utöver att ge en samlad bild av regionens stöd till företagare och entreprenörer finns här också en kalender som visar aktuella händelser i regionen och vad som är på gång. Det kan till exempel handla om utbildningar, nätverksträffar, branschdagar och andra kreativa mötesplatser.

Till sidans topp

Om regionala sidor på verksamt.se

De regionala sidorna för Värmland lanserades som första region redan 2013. 2015 lanserades ett matchningsverktyg för att förenkla för entreprenörer att hitta personlig hjälp i regionen. Under 2016-2019 pågår ett projekt med mål om att göra Värmlands sida på Verksamt.se till den självklara vägen in till länets företagshjälp. I det arbetet ska matchningen förbättras och förfinas ännu mer, informationen ska anpassas och sidan ska utvecklas på ett sådant sätt at sidan tillslut blir en samlingsplats för det företagsamma Värmland. Projektet finansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden. Medfinansiärer är Region Värmland och Tillväxtverket där Region Värmland även driver projektet framåt i tillsammans med Tillväxtverket. Mer om projektet finns att läsa på Region Värmlands webbplats.

Europeiska Unionen logga

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Till sidans topp

Ansvarig: Tillväxtverket