Vill du ta ditt företag ut i världen? 

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du hjälp för att få svar på dina frågor om att starta eller fortsätta ditt företags resa ut på nya marknader.

Kontakta en rådgivare redan idag 

Vi är flera samverkande organisationer som erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning på hemmaplan. Vi har kunskap om de marknader som kan vara intressanta för dig, vilka lagar och regler som gäller och vilka möjligheter till finansiering som kan vara aktuella. På nära håll hittar du rådgivare som ger dig kunskap och kontakter från våra organisationer och nätverk i Värmland, Sverige och utomlands. Ingen fråga är för liten eller stor och vi kommer gärna till dig om du vill träffa oss: 

Sök rådgivare i Värmland (under rubriken Exportsamverkan)

Till sidans topp

Exportsamverkan Värmland vägleder dig 

Du som företagare behöver bara en kontaktväg till exportrådgivning i Värmland. Kontaktar du en organisation i Exportsamverkan Värmland ser vi till att du får hjälp av rätt person i vårt nätverk. Exportsamverkan Värmland är ett samarbete där syftet är att förenkla för företag att göra affärer på marknader utanför Sverige. ALMI och Enterprise Europe Network (EEN), Business Sweden, Svensk Exportkredit (SEK), Exportkreditnämden (EKN) och Region Värmland ingår i exportsamverkan.

Du kan ta kontakt med vilken som av dessa organisationer eller hör av dig direkt till benjamin.amukena.nyqvist@regionvarmland.se, 054-701 10 42.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp