Handla med andra länder

Sidan blev senast uppdaterad:

Att exportera och importera varor kan öppna upp nya möjligheter för ditt företag att växa. Följande organisationer kan hjälpa dig om du funderar på att börja handla med andra länder - inte minst till Värmlands grannland Norge. Huvudstaden Oslo, är en av Europas snabbast växande ekonomier. Oslo är Värmlands närmaste storstad. Det finns ett stort socialt och kulturellt utbyte över gränsen. Närheten innebär många möjligheter i form av en större marknad för företagande, arbetspendling, handel, etableringar och investeringar.

Grensetjänsten Norge-Sverige

Grensetjänsten är ett gränsöverskridande samarbete mellan Sverige och Norge. Deras huvuduppgift är att ta emot och behandla frågor från människor och företag som har någon form av gränsöverskridande verksamhet.

Läs mer om Grensetjänsten

Till sidans topp

Business Sweden

Business Sweden erbjuder allt som krävs för att etablera ett företag, dess produkter, tjänster eller idéer på nya marknader internationellt, eller att växa på en redan befintlig marknad.

Läs mer om Business Sweden 

Till sidans topp

Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland är en av elva regionala, fria och obundna handelskamrar. Vi erbjuder kurser, seminarier och företagsträffar. Här finns också tillgång till expertis i skattefrågor, affärsjuridik och internationell handel.

Läs mer om Handelskammaren Värmland

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Till sidans topp

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp