Hitta rådgivning, finansiering och utbildningar

Hitta rådgivning, finansiering och utbildningar

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering och kontaktuppgifter till rådgivare.

Stöd till företag under coronapandemin

Stöd till företag under coronapandemin

I Värmland arbetar många organisationer för att underlätta för företagare som drabbats av konsekvenser av coronapandemin. På den här sidan hittar du information, tips och länkar till organisationer som är bra att känna till.

Läs mer om Vinna eller försvinna?

Vinna eller försvinna?

Vinna eller försvinna? är en serie konferenser och workshops om hållbarhet, jämställdhet och mångfald i det värmländska näringslivet för företagsfrämjare, företagare och tjänstepersoner inom offentlig verksamt som arbetar med näringslivsfrågor.

Sociala företag berättar

Sociala företag berättar

I den här intervjuserien berättar värmländska företagare om sitt sociala företag och ger tips och råd till er som funderar på att utveckla en företagsidé som stärker social hållbarhet.

Hitta finansiering i Värmland

Hitta finansiering

Hitta möjligheter i din närhet för hur du kan finansiera din verksamhet.

Utbildningsportalen

Utbildningsportalen

Här har vi samlat utbildningar och kurser där du kan utveckla och fördjupa din nuvarande kompetens eller låta din yrkeskarriär ta en ny riktning.

Export och internationell handel

Exportera till en ny marknad

Hitta rådgivare nära dig med kunskap om intressanta marknader, som har tillgång till nätverk och olika möjligheter att finansiera en exportstart.

Rådgivning och pengar till hållbart företagande

Hållbart företagande

Här har vi samlat erbjudanden för dig som har en affärsidé eller vill utveckla förtaget genom att bidra till ett hållbart samhälle.

Mötesplatser och nätverk

Mötesplatser

Hitta regionala nätverk och mötesplatser där du kan knyta nya värdefulla kontakter.

Företag, lediga lokaler och marker

Här hittar du tillgängliga lokaler och marker kommunvis. I företagsregister kan du se vilka företag som är verksamma i varje kommun.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp