Compare

Sidan blev senast uppdaterad:

Compare är en samverkansorganisation för det digitala klustret i Värmland som vill utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Vi driver digital utveckling och innovation tillsammans med ca 100 medlemsföretag, näringsliv, akademi och offentlig sektor.

Digital utveckling och innovation tillsammans

Compare är ett kluster som består av cirka 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Vi är en resurs för företag och organisationer som sätter tillväxt i fokus och vill få regionens företag att växa och bli konkurrenskraftiga med hjälp av digital teknik. För det krävs att vi tänker bortom morgondagen och driver digital utveckling och innovation tillsammans.

Tre uttalade fokusområden

För att lyckas utveckla Värmland till en attraktiv digital region, med nationell och internationell spets, jobbar vi mot tre uttalade fokusområden: digital kompetens, digital affärsutveckling och digital innovation.

På vår webbsida www.compare.se hittar du alltid events, nyheter och aktuella jobb i det digitala Värmland.

Hör gärna av dig om du är intresserad av digitala möjligheter för ditt företag, stärka ditt digitala nätverk eller är nyfiken på vad skulle innebära att vara medlem i Compare! 

 

Kontakta oss