Säffle kommun

Sidan blev senast uppdaterad:

Välkommen till oss på Näringslivsenheten i Säffle! Till oss kan du som etablerad eller blivande företagare vända dig med frågor eller önskemål som rör ditt företag eller näringslivet i Säffle.

Välkommen till oss!

På näringslivsenheten i Säffle sjuder det av aktiviteter, idéer och projekt. Här är ingenting omöjligt! Till oss kan du som etablerad eller blivande företagare vända dig med frågor eller önskemål som rör ditt företag eller näringslivet i Säffle.

Vi arbetar bland annat med etableringar, nyföretagande och starta-eget-utbildning, företagsrådgivning, mark och lediga lokaler, finansieringsmöjligheter och företagsstöd, exportfrågor, lokala nätverk och företagarföreningar, utbildning och kompetensförsörjning.

Företagslots

För att du som företagare ska få en smidig process i dina kontakter med kommunen samordnar vi möten med olika handläggare för exempelvis mark och lokaler, bygglov och tillstånd. Vi samordnar också de kontakter som kan behövas med Länsstyrelsen, Almi, Tillväxtverket och andra aktörer.

Starta eget-rådgivning

Bär du på en dröm om att starta eget företag? Hos oss finns flera rådgivare/coacher med olika inriktningar! Kontakta oss gärna!

Följ oss gärna på Facebook!

Kontakta oss