Region Värmland

Sidan blev senast uppdaterad:

Oavsett om du driver ett företag eller bär på en idé erbjuder vi på Region Värmland finansiering och stöd som stärker din verksamhet. Det ligger i linje med vårt uppdrag att stimulera näringslivet och skapa tillväxt i regionen. Vad behöver du?

Finansiering 

Vill du vidareutveckla dina produkter och tjänster? Testa nya marknader eller bygga ut? Hos oss kan du ansöka om finansiering för olika typer av satsningar som stärker ditt företag. Vi erbjuder finansiering i egen regi inom alla branscher, från kultur- till byggindustrin. 

Rådgivning 

Funderar du på att starta företag? Vill du energieffektivisera din verksamhet eller få reda på mer om internationella möjligheter? Vi ger råd och försöker guida dig rätt vilken fråga du än har. Det kan också handla om finansiering via aktörer som vi samarbetar med. 

Innovationsstöd 

Behöver du testa en idé? Bolla med andra entreprenörer eller få hjälp att utveckla en affärsplan? Hos oss finns möjlighet att nyttja testbäddar och kreativa rum där din idé är säker. Vi har ett särskilt fokus på skogliga idéer och vård och omsorg. 

 
Vårt utvecklingsstöd och finansiering 

 

extjas33
extjas33

Kontakta oss