Enterprise Europe Network

Sidan blev senast uppdaterad:

Enterprise Europe Network erbjuder kostnadsfria tjänster inom information och rådgivning om bland annat EU-finansiering, EU-lagstiftning, offentlig upphandling, CE-märkning och e-handel.

Stöd till små och medelstora företag

Enterprise Europe Networks viktigaste syfte är att ge stöd till små och medelstora företag och öka internationaliseringen som sedan ska leda till ökad tillväxt och förnyelse hos företagen. Enterprise Europe Network består av organisationer i 53 länder.

Våra tjänster

Nätverket erbjuder kostnadsfria tjänster inom information och rådgivning om bl a EU finansiering,   EU lagstiftning, offentlig upphandling, CE-märkning och E-handel.

Vi har en stark lokal förankring i respektive region och tillsammans med våra europeiska kollegor kan vi hjälpa dig att hitta internationella samarbeten genom gemensamma databaser med många företagskontakter eller genom matchmaking. Här finns möjligheter att skapa din egen samarbetsprofil genom att beskriva ditt företag eller din idé och göra en profil på den affärs- eller teknikpartner du söker.

Exempelvis kan vi hjälpa dig att hitta:

  • Distributörer, representanter och agenter
  • Leverantörer och produktionssamarbeten
  • Samarbetspartners
  • Ny teknik och innovationer

Matchmaking - få kontakt med andra små företag

Enterprise Europe Network samarbetar med flera internationella fackmässor runt om i Europa och arrangerar matchmaking mellan utställare och besökare. På en matchmaking får du möjlighet att personligen träffa potentiella affärspartners genom strukturerade och förbokade affärssamtal.

Matchmaking är ett unikt sätt att komma i kontakt med många europeiska små företag som annars kan kosta både tid och pengar att hitta. Här vet deltagarna om varandra i förväg och kan under cirka 30 minuter koncentrera sig på det man vill uppnå.

extjas33
extjas33

Kontakta oss