Almi Invest

Sidan blev senast uppdaterad:

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i unga tillväxtföretag. Vi investerar riskkapital i företag med stor tillväxtpotential och skalbarhet. Målet för Almi Invest är att skapa tillväxt och förnyelse genom att investera i alla typer av företag och branscher, från tidig idé till tillväxtfas.

Riskkapital

Vi investerar kapital mot ägarandelar i företag. Det är en process där vi vill lära känna personerna bakom företagen, förstå hur vi kan bidra i företaget vi investerar i, så att vi tillsammans med övriga ägare kan utveckla företaget i en positiv riktning. 

Bra regional täckning

Målet för Almi Invest är att skapa tillväxt och förnyelse genom att investera i företag från tidig idé till tillväxtfas. Genom vår lokala närvaro, med personer på plats på flera orter runt om i landet, får vi en mycket bra regional och lokal täckning och närhet till våra Investeringar. 

Investeringar i nya faser

Vi jobbar med investeringar i företag som står inför nya faser. Med nya faser menar vi företag som befinner sig i startup eller tidig expansionsfas och med ambition om att bygga något skalbart. Vi är också intresserad av lite mer mogna företag som har bestämt sig för att ta in nytt kapital och människor för att förändra eller växa sin verksamhet.

För mer information, gå in på vår webbplats: www.almiinvest.se 
Där finns bland annat ett pitchdeck med information om vad vi vill veta om de företag som letar riskkapital. 

Kontakta oss gärna direkt om du har några frågor, eller vill veta mer. Vi imponeras av entreprenörer. 

Vi som jobbar på kontoret i Värmland är:

Henrik Larsson (Första kontakt i start-up fas)
henrik.larsson@almi.se
072-5221062

Ulf Green
ulf.green@almi.se
070-3391271

Kontakta oss