Om verksamt.se/uppsala

Sidan blev senast uppdaterad:

Det finns många intressanta organisationer, nätverk och aktiviteter för dig som funderar på att starta eller driver och vill utveckla ditt företag i Uppsala län. Under det senaste året har regionala och lokala organisationer, kommuner och myndigheter engagerat sig för att tillsammans ta fram en regional version av verksamt.se.

verksamt.se/uppsala vill vi samla det offentliga och ickekommersiella företagsstöd som finns tillgängligt i länet. Det kan handla om allt från information om diverse tillstånd och lokalmöjligheter från respektive kommun till att få ett stöd i att ta fram en affärsplan, juridik, hitta rätt typ av företagsfinansiering eller att få kontakt med nätverk eller samarbetspartners.

Samlat stöd för dig i Uppsala

verksamt.se/uppsala kan du som innovatör, entreprenör eller företagare hitta stöd bland de offentligt finansierade och ickekommersiella stödaktörer som finns i Uppsalas län. Du kan ta direkt kontakt med rådgivare utifrån dina specifika behov och genom sidans kalendarium får du en överblick över relevanta aktiviteter som genomförs i länet. Verksamt.se/uppsala lanserades den 6 februari 2017 och uppdateras kontinuerligt med aktiviteter, aktörer och funktioner.

Privata alternativ

verksamt.se/uppsala finns endast offentligt finansierade samt ickekommersiella organisationer. Utöver de aktörer och aktiviteter som presenteras på sidan finns ett omfattande utbud av privata aktörer som riktar sig till företag med olika erbjudanden, dessa presenteras dock inte på verksamt.se/uppsala.

Ett gemensamt arbete

Region Uppsala leder arbetet med den regionala sidan, tillsammans med Tillväxtverket – en av myndigheterna bakom verksamt.se

Representerar du en organisation som du anser bör finnas med på verksamt.se/uppsala – hör av dig till:

Erik Asplund
erik.asplund@regionuppsala.se

 

Hjälpte den här informationen dig?

Till sidans topp

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp