Information och tjänster för dig i Stockholm

Sidan blev senast uppdaterad:

Det finns många intressanta organisationer, nätverk och aktiviteter för dig som funderar på att starta eller driver och vill utveckla ditt företag i Stockholms län. Under det senaste året har regionala och lokala organisationer, kommuner och myndigheter engagerat sig för att tillsammans ta fram en regional version av verksamt.se.

I Stockholms län finns ett omfattande stöd för dig som funderar på att starta eller driver och vill utveckla ditt företag. Det kan handla om allt från information om diverse tillstånd och lokalmöjligheter till att få ett stöd i att ta fram en affärsplan, juridik, hitta rätt typ av företagsfinansiering eller att få kontakt med internationella nätverk och nya kunder eller samarbetspartners. På verksamt.se/stockholm vill vi samla det offentliga och ickekommersiella företagsstöd som finns tillgängligt i länet.

Till sidans topp

Samlat stöd för dig i Stockholm

verksamt.se/stockholm kan du som innovatör, entreprenör eller företagare hitta bland de offentligt finansierade och ickekommersiella stödaktörer som finns i Stockholms län. Du kan ta direkt kontakt med rådgivare utifrån dina specifika behov och genom sidans kalendarium får du en överblick över relevanta aktiviteter som genomförs i länet. Verksamt.se/stockholm lanserades den 10 november och uppdateras kontinuerligt med aktiviteter, aktörer och funktioner.

Till sidans topp

Privata alternativ

verksamt.se/stockholm finns endast offentligt finansierade- samt ickekommersiella organisationer. Utöver de aktörer och aktiviteter som presenteras på sidan finns ett omfattande utbud av privata aktörer som riktar sig till företag med olika erbjudanden, dessa presenteras dock inte på verksamt.se/stockholm.

Till sidans topp

Ett gemensamt arbete

Länsstyrelsen i Stockholm leder arbetet med den regionala sidan, tillsammans med Tillväxtverket – en av myndigheterna bakom verksamt.se

Representerar du en organisation som du anser bör finnas med på verksamt.se/stockholm – hör av dig till:

Ann-Christin Nyberg
010-223 15 39

ann-christin-nyberg@lansstyrelsen.se

extjas31

Hjälpte den här informationen dig?

Berätta gärna mer om vad du tycker om sidan!

Fältet är obligatoriskt

Fältet är obligatoriskt

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp