Läs mer om tjänsten på sll.se

Ny webbtjänst för jobbmatchning

För att matcha företagens olika behov har Region Stockholm byggt en ny webbtjänst, där företag som behöver uppdrag eller har arbetskraft tillgänglig, kan lägga upp vad de kan erbjuda. På samma sätt kan företag som behöver arbetskraft lägga upp sina behov. Tjänsten är kostnadsfri och syftet är att företagen ska kunna hitta varandra och samverka i en tid med mycket speciella omständigheter. Missa inte denna möjlighet att registrera ditt företag!

Hitta rätt rådgivare nära dig

Matchningstjänsten matchar dina behov som blivande eller befintlig företagare med rådgivare i regionen. Du kan också välja att lista alla organisationer som finns registrerade i verktyget och själv gå in och läsa om dem för att hitta rätt hjälp.

Här hittar du offentligt finansierad rådgivning och rådgivning som inte är vinstdrivande. Sökresultatet bygger på rådgivarnas egen bedömning av sina förmågor. Läs mer om matchningen.

* Obligatorisk uppgift
1

Situation:

2

Kommun: *

Välj en eller flera kommuner
3

Bransch:

4

Område:

Välj ett eller flera områden

Nationella stöd och åtgärder till följd av covid-19

Här hittar du samlad information om det nya coronaviruset och covid-19, som är viktig för dig som företagare att känna till.

Regionala och kommunala stöd till följd av covid-19

Här har vi samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare i Stockholm att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19.

Lyssna på podcast om företagande

Lyssna på podcast

På verksamt.se finns flera podcaster som riktar sig till dig som företagare. Du får information om bland annat finansiering, affärer med andra länder och att anställa.

Läs om hur andra har gjort

Hur har andra gjort?

Vill du veta hur andra företagare har gjort för att lyckas med sitt företagande? Här kan du läsa intervjuer för att få inspiration och tips.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp