Coronaviruset och covid-19, så påverkar det dig som företagare

Här har vi samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. (Science Photo Library/TT Nyhetsbyrån).

Hitta rätt rådgivare nära dig

Matchningstjänsten matchar dina behov som blivande eller befintlig företagare med rådgivare i regionen. Du kan också välja att lista alla organisationer som finns registrerade i verktyget och själv gå in och läsa om dem för att hitta rätt hjälp.

Här hittar du offentligt finansierad rådgivning och rådgivning som inte är vinstdrivande. Sökresultatet bygger på rådgivarnas egen bedömning av sina förmågor. Läs mer om matchningen.

* Obligatorisk uppgift
1

Situation:

2

Kommun: *

Välj en eller flera kommuner
3

Bransch:

4

Område:

Välj ett eller flera områden
https://www.verksamt.se/web/stockholm/hem/sthlm-global

STHLM GLOBAL

STHLM GLOBAL är den regionala exportsamverkan i Stockholms län. Vi riktar oss till dig som vill ta till vara globaliseringens möjligheter.

/web/stockholm/business-advice-in-different-languages

Counselling in different languages

In general business advisers speak both Swedish and English. Here you can find business advisers with other language skills in Stockholm.

/om-verksamt/podcast

Lyssna på podcast

På verksamt.se finns flera podcaster som riktar sig till dig som företagare. Du får information om bland annat finansiering, affärer med andra länder och att anställa.

/om-verksamt/sa-har-andra-gjort

Hur har andra gjort?

Vill du veta hur andra företagare har gjort för att lyckas med sitt företagande? Här kan du läsa intervjuer för att få inspiration och tips.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp