Nyföretagarcentrum

Sidan blev senast uppdaterad:

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri enskild rådgivning till dig som vill eller precis har startat eget företag. De kunniga, certifierade rådgivarna har tystnadsplikt och hjälper till med allt från affärsidé, budget, marknadsföring och övriga frågor rörande företagande.

Med ditt engagemang och din idé hjälper rådgivningsmötet dig att förverkliga din idé. Rådgivningsmöten kan ske en eller flera gånger beroende på hur långt du har kommit i utvecklingen. Genom Nyföretagarcentrums hemsida bokar du enkelt själv in dina rådgivningsmöten. Tack vare samarbetspartners stöd är dessa rådgivningar kostnadsfria. 

Gör din affärsplan online med hjälp av nyföretagarcentrums interaktiva affärsplan. Det är kostnadsfritt att arbeta med den.

Nyföretagarcentrums interaktiva affärsplan

Informationsträffar

Är du i behov av mer allmänna råd så arrangerar nyföretagarcentrum informationsträffar där allmänna råd i grupp ges. Ofta sker dessa informationsträffar tillsammans med samarbetspartners som exempelvis Skatteverket som delar med sig av sitt kunnande. 

Utbildningar

Det finns flera olika utbildningar som ökar din kunskap för att driva ett företag. 
3 steg till eget företag är en grundläggande nyföretagarutbildning för dig som ska starta företag.
Grundläggande bokföring är en introduktion av redovisning där du får lära dig redovisningens grundbegrepp samt hur du hanterar olika affärshändelser. 
Nätverksträffar och olika mötesformer finns i alla nyföretagarcentrum i hela Sörmland.

Nyföretagarcentrum i Sörmland:

Boka rådgivning. Se kurser och informationsträffar och boka dessa:
NFC Eskilstuna  
NFC Strängnäs
NFC Västra Sörmland (Katrineholm, Flen, Vingåker)
NFC Östra Sörmland (Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Trosa) 

E-kurser Nyföretagarcentrum

Vill du lära hur man startar eget och hur man utvecklar sitt företag på distans? Med hjälp av nyföretagarcentrums e-kurser kan du lära dig om bokföring, ekonomi, marknadsföring och arbete kring sociala medier. När du köpt en kurs får du tillträde till den direkt och du kan sedan gå kursen var du vill och när du vill, det enda du behöver är internetuppkoppling, en dator/surfplatta eller en smartphone.

E-kurserna är framtagna med hjälp av experter inom nyföretagarcentrums nätverk och distribueras med hjälp av partners inom E-learning Coursio. De förklarar de olika ämnena på ett enkelt och tydligt sätt och blandar text, bild, filmklipp och ljudklipp med konkreta övningar och exempel.

Se länkar till kurserna i högerspalten.->->->

Länk till alla kurser

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp