Vill du ta ditt företag ut i världen? 

Sidan blev senast uppdaterad:

Att ta steget ut på en global marknad skapar frågor som utgår från ditt företags specifika förutsättningar. Är marknaden tillräckligt stor för att motivera en exportsatsning? Vilka lagar behöver jag ha koll på? Vilken rådgivning och finansieringshjälp finns att få? Här hittar du hjälp för att få svar på dina frågor om att starta eller fortsätta ditt företags resa ut på nya marknader.

 

Kontakta en rådgivare redan idag

Vi är flera samverkande organisationer som erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning på hemmaplan. Vi har kunskap om de marknader som kan vara intressanta för dig, vilka lagar och regler som gäller och vilka möjligheter till finansiering som kan vara aktuella. Här hittar du rådgivare som ger dig kunskap och kontakter från våra organisationer och nätverk i Sörmland, Sverige och utomlands.

Exportsamverkan Sörmland vägleder dig

Du som företagare behöver bara en kontaktväg till exportrådgivning i Sörmland. Kontaktar du en organisation i Exportsamverkan Sörmland ser vi till att du får hjälp av rätt person i vårt nätverk. Exportsamverkan Sörmland är ett samarbete där syftet är att förenkla för företag att göra affärer på marknader utanför Sverige.

Vi hjälper dig med export i Sörmland
 

Logotyp AlmiAlmi Företagspartner Stockholm Sörmland

Almi erbjuder rådgivning och lån i företagandets alla faser. Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Logotyp Business SwedenBusiness Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag att nå sin fulla internationella potential. Vi finns på plats i Sörmland och på världens mest intressanta marknader.

EKN - ExportkreditnämndenLogotyp Exportkreditnämnden

Hos EKN kan du försäkra dig mot risken för utebliven betalning vid export. Vi kan även underlätta finansieringen av dina exportaffärer.

Enterprise Europe NetworkLogotyp Enterprise Euorope Network

EEN är ett omfattande internationellt nätverk som erbjuder kostnadsfri rådgivning till små och medelstora företag inom internationalisering.

 

Svensk ExportkreditLogotyp Svensk Exportkredit

SEK finansierar svensk exportnäring. Vi lånar ut pengar till stora och medelstora företag samt deras utländska köpare av svenska produkter och tjänster.

Handelskammaren Mälardalen

En naturlig partner till näringslivet i vår framtidsregion East Sweden genom tjänster, inspiration och kunskap för en problemfri export.

 

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp