NyföretagarCentrum Strängnäs

Sidan blev senast uppdaterad:

Välkommen till oss på NyföretagarCentrum! Vi finns till för dig som funderar på att starta, eller nyligen startat ett eget företag inom Strängnäs kommun. Alla hos oss är själva egna företagare, vi hjälper dig genom rådgivning att utveckla din idé, din affärsmodell och hur just du driver ditt företag. Har du kommit på en affärsidé, hör av dig! hos oss kan du komma på kostnadsfri rådgivning och utbildning. Varmt välkomna till oss!

Med anledning av Corona-viruset

Viktig Information från Verksamt.se angående Corona -Viruset!  Läs här

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen.

Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: finns en interaktiv på nätet på länken HÄR

Vi har olika typer av möten du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad, oftast som ett frukostmöte. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

Introduktionsmöte, enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dej bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

– Digital rådgivning, Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Coronaviruset. Vill du boka rådgivning hos NyföretagarCentrum eller har du en rådgivning inbokad? Nyföretagarcentrum erbjuder alla rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon så kontakta ditt lokala NyföretagarCentrum så ordnar de detta.

Nya rådgivningstider läggs upp löpande. Nu kan vi erbjuda två rådgivningsplatser ett i Strängnäs och ett i Åkers Styckebruk och vi erbjuder även rådgivning på telefon om ni har svårt ta ta er till oss.

Du kan skicka ett mail till lotta.asplund@nyforetagarcentrum.se och föreslå egna tider om de tider som finns inte passar!

Vill du boka rådgivning gör du det här:

https://www.nyforetagarcentrum.se/strangnas/boka-radgivning/   
där väljer ni enskild rådgivning

Kontakta oss