Business Sweden

Sidan blev senast uppdaterad:

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.

För svenska företag handlar det om att korta tiden till marknad, hitta nya intäktsströmmar och minska risk. För internationella företag hjälper vi till genom att hitta nya affärsmöjligheter, öka kapitalavkastningen och vara ett opartiskt stöd. Med nätverk på alla nivåer erbjuder vi strategisk rådgivning och handfast support, såväl i Sverige som på 50 av världens mest intressanta marknader.

Global Business Development Program

Genom vårt Global Business Development Program, som är en central del av vår verksamhet, stödjer vi små- och medelstora företag med internationella ambitioner. Programmet erbjuder bland annat Online Steps to Export som är verktyget för att ge de kunskaper, strategier och insikter som hjälper dig att planera din internationella satsning. Testa dina förutsättningar för global försäljning redan nu genom att skapa ett kostnadsfritt konto på Online Steps to Export!

Global Business Development Program

Online Steps to Export

Global Business Developer

Du kan även kontakta din närmaste Global Business Developer för att göra upp en skräddarsydd plan för hur ditt företag kan etablera sig på nya marknader eller växa på befintliga.

Global Business Developer

Business Sweden ägs av staten och näringslivet, vilka representeras av Utrikesdepartementet och Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening. Business Sweden har totalt cirka 500 medarbetare varav merparten arbetar internationellt. Ett 80-tal arbetar på huvudkontoret i Stockholm och runt 20 på våra kontor runtom i Sverige. 

Kontakta oss