Utbildningsakuten

Utbildningsakuten – för dig som har blivit permitterad

Vet ni hur många bra gratisutbildningar på distans som finns. Ni som har varslad eller permitterad personal skulle kunna inspirera dem att utbilda sig inom ett områden som tillför värdefull kunskap till företaget. På utbildningsakuten har Region Skåne samlat utbildningar, distanskurser och gratis onlineutbildningar som personalen kan ta del av här och nu.

Gå till resursdelningstjänsten

Resursdelning – permitterad personal

Region Skåne erbjuder en plattform för företag att beskriva kompetensen bland personal man tvingas permittera eller varsla, och för andra företag att beskriva det kompetensbehov man har just nu. Region Skånes ambition är att hjälpa företag som permitterar eller varslar att komma i kontakt med företag som behöver personal.

Företagsakuten i Region Skåne

Företagsakuten

Region Skåne erbjuder stöd för små- och medelstora företag i kris med anledning av Covid-19. Hur ska man praktiskt göra för att få krediter, söka anstånd med att betala skatt, korttidspermittering eller varsla personal? Region Skånes företagsakut ger råd och stöd till små- och medelstora företag i Skåne. Ring 040-675 34 80. Öppettider vardagar kl. 9-12 och 13-16.

Mer om omställningscheckar

Omställningscheck – Ett stöd för att möta Coronapandemin

Region Skåne har tagit fram en ny stödform, omställningscheckar, för att hjälpa företag som drabbats extra hårt av Coronapandemin. Stödet ska gå till att genomföra omställningsinsatser som krävs för att möta krisen.

Nationella stöd och åtgärder till följd av coronaviruset

Här hittar du samlad information om coronaviruset som är viktig för dig som företagare att känna till.

Rådgivning, finansiering och event

Sidan blev senast uppdaterad:

I vår matchningstjänst hittar du som driver eller funderar på att starta företag i Skåne olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering och utvecklingsprojekt. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig med dina frågor.

 

De organisationer som syns i den här tjänsten är helt eller delvis offentligt finansierade. Region Skåne är ansvariga för urvalet. 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp