Mind the Gap – ett verktyg för affärsutveckling och strategisk kompetensförsörjning

Dags för nästa tillväxtsteg? Vill du utveckla ditt företag och vill du hitta rätt kompetens för att lyckas med detta? Mind the Gap är en arbetsmetodik som med två workshops hjälper er i företaget att utveckla och tydliggöra er strategi, och koppla den till vilka kompetenser som ni behöver i företaget. Ditt företag får lära sig hur man på ett praktiskt sätt kan identifiera vilka kompetenser som krävs för att nå uppsatta affärsmål.

Företagsakuten i Region Skåne

Företagsakuten

Region Skåne erbjuder stöd för små- och medelstora företag i kris med anledning av Covid-19. Hur ska man praktiskt göra för att få krediter, söka anstånd med att betala skatt, korttidspermittering eller varsla personal? Region Skånes företagsakut ger råd och stöd till små- och medelstora företag i Skåne. Ring 040-675 34 80. Öppettider vardagar kl. 9-12 och 13-16.

Utbildningsakuten

Utbildningsakuten – för dig som har blivit permitterad

Vet ni hur många bra gratisutbildningar på distans som finns. Ni som har varslad eller permitterad personal skulle kunna inspirera dem att utbilda sig inom ett områden som tillför värdefull kunskap till företaget. På utbildningsakuten har Region Skåne samlat utbildningar, distanskurser och gratis onlineutbildningar som personalen kan ta del av här och nu.

Nationella stöd och åtgärder till följd av Covid-19

Här hittar du samlad information om Covid-19 som är viktig för dig som företagare att känna till.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp