Matcha dina behov med rätt stöd

Sidan blev senast uppdaterad:

Matchningstjänsten matchar dina behov som blivande eller befintlig företagare med rådgivare med rätt kompetens i din region. Resultatet av dina sökningar i tjänsten bygger på rådgivarnas egen uppskattning av sina förmågor.

Enkel väg till hjälp

Syftet med matchningstjänsten är att skapa en enkel och lättillgänglig väg till råd och hjälp och att underlätta för dig att få hjälp av rätt organisation och person. Matchningstjänsten underlättar också arbetet för rådgivarna i din region som får kontakt med företagare som har frågor inom de områden där deras kunskaper är som störst.

För att göra en sökning behöver du beskriva din situation och dina behov inom fyra olika delar.

1. Situation

Här anger du vilken fas du befinner dig i som företagare. Oavsett om du precis har kommit på en bra idé eller om du redan driver ett etablerat företag kan du hitta rätt stöd i matchningstjänsten.

2. Kommun

Här anger du i vilken eller vilka kommuner du vill ha din hjälp.

3. Bransch

Om du verkar i någon av de branscher där det finns särskilt stöd hittar du din bransch i den här listan. Välj i så fall den.

4. Område

Här kan du välja ett eller flera områden som du vill ha hjälp inom.

Till sidans topp

Resultatet av en sökning

När du har gjort en sökning presenteras en lista på de rådgivare som erbjuder den hjälp du vill ha. Listan sorteras i fallande ordning med den person som bäst matchar dina behov längst upp.

I resultatlistan ser du kontaktuppgifter och organisationstillhörighet för alla rådgivare. Rådgivarna har också själva kortfattat beskrivit sina kompetenser och vad de arbetar med. Nu återstår bara att ta kontakt med den du önskar.

Till sidans topp

Rådgivare med offentligt stöd

De organisationer och rådgivare som finns med i matchningstjänsten är alla helt eller delvis offentligt finansierade och drivs inte av ett vinstintresse. De offentligt finansierade rådgivarna och organisationerna kan erbjuda stöd inom de flesta frågor och branscher. Om du inte hittar rätt hjälp i matchningstjänsten kan du på egen hand söka efter hjälp från privata alternativ.

Tillväxtverket ansvarar för allt innehåll i matchningstjänsten.

Till sidans topp

Kontakta oss

Om du har frågor eller förbättringsförslag kopplat till matchningstjänsten eller övrig information på verksamt.se är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Hjälpte den här informationen dig?

Berätta gärna mer om vad du tycker om sidan!

Fältet är obligatoriskt

Fältet är obligatoriskt

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp