Bästa vägen till export

Sidan blev senast uppdaterad:

Vår regionala exportsamverkan underlättar företags internationalisering. Här samverkar alla vi som kan stödja dig till lyckade affärer utomlands. Här får du snabbt stöd att göra rätt från början.

Det är vi som är Örebro läns regionala exportsamverkan:

Almi Företagspartner Mälardalen
Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. 

Business Sweden 
Vi möter dig och ditt företag på hemmaplan och erbjuder rådgivning bland annat genom den beprövade metodiken Steps to Export. Den hjälper dig att prioritera dina viktigaste frågeställningar vid export och testa uppslag i vårt internationella nätverk.

Enterprise Europe Network 
Vi hjälper ditt företag att utvecklas tillsammans med internationella affärspartners. Vi ger rådgivning kring EU-finansiering, EU-regler och direktiv, IPR-frågor eller annat som rör internationalisering. 

Exportkreditnämnden (EKN)
Vi är en myndighet som erbjuder ditt företag garantier för betalning och finansiering, tillsammans med rådgivning om affärsstruktur och riskhantering. Vi försäkrar betalningsrisker i affärer med de flesta länder och har regeringens uppdrag att göra det lättare för svenska företag att exportera.

Handelskammaren Mälardalen
Vi hjälper dig med de handelsdokument som är nödvändiga vid export – legaliseringar av export- och importdokument, till exempel ursprungsintyg, importcertifikat och handelsfakturor. Vi erbjuder också många aktiviteter med internationellt fokus och ingår i ett nätverk av mer än 12 000 handelskammare över hela världen.

Inkubera
Inkubera vänder sig till dig som driver ett innovativt bolag med tillväxtambitioner. Vi erbjuder individuell affärscoachning och kopplar ihop dig med människor både i Sverige och utomland som hjälper både dig och bolaget att växa.

Region Örebro län
Vi hjälper ditt företag att växa på en internationell marknad genom affärsutvecklingscheckar för internationalisering. Välkommen att ansöka!

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp