Filmer

Sidan blev senast uppdaterad:

Med jämna mellanrum kommer regionråd Irén Lejegren (S) att berätta om några av de insatser som vi inom Region Örebro län gör för att hjälpa företagen i länet.

Hur ser det ut i länet V 36

I veckans film pratar regionråd Irén Lejegren (S) om dagens träff med delar av näringslivet i ett samtal om hur läget i länet är med fokus på småföretagen. Sommaren har varit slitsam för många även om det finns ljusglimtar på sina ställen. Och kanske viktigast av allt. Tillsammans ska vi klara det här.

Hur ser det ut i länet V 23

I veckans film pratar regionråd Irén Lejegren (S) om dagens träff med delar av näringslivet i ett samtal om hur läget i länet är med fokus på småföretagen. För en del går det trots allt bra och för andra är det riktigt kämpigt. Det finns stöd som funkar bra men vi både kan och måste göra mer. Tillsammans ska vi klara det här.

Hur ser det ut i länet V 20

I veckans film pratar regionråd Irén Lejegren (S) om att det finns nya möjligheter att utbilda sig. Är du permitterad kan du utveckla din egen kompetens via digitala studier hemma framför datorn. Eller om det kanske är dags att ta ett nytt steg i livet och byta bransch helt och hållet. Det finns branscher där behovet av ny personal är stort.

Hur ser det ut i länet V 18

Med jämna mellanrum träffar Regionråd Irén Lejegren (S) representanter från näringslivets olika delar för att fylla på bilden av hur det ser ut i näringslivet i Örebro län. Här kommer hennes bild av hur det ser ut just nu.

Hur ser det ut i länet V 16

Det pågår en hel del aktivitet inom Region Örebro län med anledning av Coronaviruset. Näringslivet är drabbat och kommer att gå igenom tuffa tider. Irén Lejegren kommer med jämna mellanrum kommentera hur det ser ut i länet.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp