NyföretagarCentrum Arvika Eda

Sidan blev senast uppdaterad:

Du som funderar på att starta företag eller nyligen har startat eget i Arvika och Eda kommun, är välkommen till NyföretagarCentrum Arvika Eda!

Vill du starta eget företag eller har du nyligen startat i Arvika och Eda? Är du kanske bara nyfiken eller kanske har en affärsidé? Vill du utveckla ditt nätverk med andra nyföretagare?

I så fall är du välkommen till NyföretagarCentrum Arvika Eda!

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning i att starta och driva företag.

Vår rådgivare och verksamhetsledare Stefan Skoglund är själv företagare och entreprenör sedan många år. Vår styrelse består av lokala företagare och företagsrepresentanter och i vårt expertnätverk finns lokala företagare. Vi erbjuder rådgivning och våra starta eget kurser utifrån principen ”från företagare till blivande företagare” för vi tror att det då är lättare att förstå vad en nyföretagare går igenom och har för utmaningar.

NyföretagarCentrum är Sveriges överlägset största nyföretagarorganisation. Vi erbjuder lokal rådgivning i cirka 210 av Sverige 290 kommuner. Så även alltså i Arvika och Eda kommun!

Rådgivning kan ske på plats i Arvika, Charlottenberg eller online via videokonferens.

Du bokar rådgivning direkt på vår webbsida där du ser aktuella lediga rådgivningstider, aktuella starta eget-kurser och workshops: https://www.nyforetagarcentrum.se/arvika/eller https://www.nyforetagarcentrum.se/eda

Välkommen att boka en tid eller höra av dig!

Kontakta oss