Corona: Information för företagare och projektägare

Corona-viruset och sjukdomen covid-19 slår hårt mot företag här i Norrbotten. Här har vi samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare och projektägare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. Informationen uppdateras löpande.

Almis Brygglån

Corona: Almis Brygglån – Från kris till hållbar framtid

Almis Brygglån är riktat till bärkraftiga företag för att överbrygga en period av svårigheter till följd av coronavirusets spridning.

Hit gick pengarna

Hit gick pengarna

Följ vår serie "Hit gick pengarna" där vi presenterar företag och projekt som fått stöd från Region Norrbotten. Vill du ha inspiration i din företagsutveckling eller i ditt projekt? Här får du chansen att möta både företagare och projektägare från länet.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp