Corona: Information för företagare och projektägare

Corona-viruset och sjukdomen covid-19 slår hårt mot företag här i Norrbotten. Här har vi samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare och projektägare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. Informationen uppdateras löpande.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 
Läs mer om stödet

Konsulttjänster med förhöjd stödnivå till följd av corona/covid-19

Ett tillfälligt stöd för konsulttjänster med förhöjd stödnivå till företag som drabbats negativt av corona-pandemin. Sista ansökningsdag 2021-06-30.

Hit gick pengarna

Hit gick pengarna

Följ vår serie "Hit gick pengarna" där vi presenterar företag och projekt som fått stöd från Region Norrbotten. Vill du ha inspiration i din företagsutveckling eller i ditt projekt? Här får du chansen att möta både företagare och projektägare från länet.

Almis Brygglån

Corona: Almis Brygglån – Från kris till hållbar framtid

Almis Brygglån är riktat till bärkraftiga små och medelstora företag i Sverige där finansieringsbehov uppstår som en följd av coronavirusets spridning. Syftet är att överbrygga en period av svårigheter och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation.

Aktuella projekt

Aktuella projekt

Här kan du läsa om aktiva projekt som fått medel via Region Norrbotten. Varje projekt har en angiven kontaktperson om du vill veta mer om deras arbete

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp