Jourhavande företagslots

Sidan blev senast uppdaterad:

För dig som är företagare är det så klart svårt att hålla reda på och känna till vilket stöd som finns att ta del av. Många företagare hör av sig till sin kommun med ett behov av vägledning och rådgivning. För att hjälpa dig som är småföretagare har vi samlat ihop ett antal personer som tillsammans hjälps åt för att lotsa dig rätt. Välj själv vem du vill kontakta, så får du hjälp.

Vad kan jag få hjälp med?

Syftet med Jourhavande företagslots är att hjälpa dig att hitta rätt bland de stöd som finns, både på ett nationellt och regionalt plan. Hur kommer du åt stödet rent praktiskt? Vi kan också lotsa dig vidare till andra som finns i stödsystemet som kan erbjuda rådgivning och finansiering.

Hjälpen kostar dig inget

Lotsningen riktar sig till dig som är småföretagare i Kalmar län. Eftersom den bemannas av resurser som vanligtvis arbetar med nyföretagarrådgivning och i projekt, så kostar den inget och är öppen för alla.

Alla företagslotsarna nedan under Frågor och svar jobbar under sekretessförbindelser. Hjälpen sker under kontorstid i första hand via telefon och mail eller via till exempel Skype.

Kontaktuppgifter till lotsarna i respektive kommun hittar du här

extjas34
extjas34
extjas34
extjas33

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp