Kalmar Science Park - Från lokala idéer till globala affärer

Sidan blev senast uppdaterad:

Oavsett om du är ett helt nytt eller igångvarande företag så vill vi att du som företagare ska våga satsa på dina idéer. Att du ska lyckas med fler affärer nationellt och internationellt och utveckla produkter och tjänster som svarar på framtidens utmaningar. I våra olika nätverk och program kan du knyta ovärderliga kontakter och hitta nya samarbeten med företag som drivs av samma passion du. Få upp farten. Skapa momentum i ditt företag!

Nå ditt momentum. Få upp farten. Skapa tillväxt tillsammans.

Har du precis startat eget? Eller varit igång ett tag och har spännande planer? Oavsett var du befinner dig så är vi en miljö med 80-100 företag där du kan växa och utveckla ditt företag. Vi stödjer unga företag genom vårt Inkubatorprogram. För etablerade företag finns Associate och klustret Digital Business. I våra olika nätverk och program kan du knyta ovärderliga kontakter och hitta nya samarbeten med företag som drivs av samma passion du.

-    Utveckla företaget
-    Finansiera och expandera
-    Digitalisera affärerna
-    Mötas och nätverka

Kalmar Science Park är en mötesplats för ovanligt drivna människor, smarta idéer och innovativa företag. Här möts nytänkare, inspirerande innovatörer och envisa experter. Vi knyter kontakter och vänskapsband. Lär av varandra och finjusterar framtidens företag. Kalmar Science Park samarbetar med näringslivet i regionen och Linnéuniversitetet.

Hos oss möter du både nystartade och etablerade företag. Småskaliga e-handelsbolag och större industrikoncerner. Internationella företag och lokala företagare som satsar stort och internationellt.

Helhetsyn är vår styrka. Vi ser möjligheter och tillsammans hittar vi nya vägar framåt. Här når du ditt personliga momentum genom tillgång på expertis, träffar, utvecklingsprogram, nätverk och samarbeten.

Vad är dina drömmar och mål? Och hur kan vi hjälpa dig att nå dit?

Är det någonting du undrar över finns vi nära till hands.

Boka gärna ett möte och berätta mer, vi är nyfikna på dig.

 

Kontakta oss