Kalmar Science Park - Från lokala idéer till globala affärer

Sidan blev senast uppdaterad:

Oavsett om du har ett nytt eller etablerat företag så vill vi att du som företagare ska våga satsa på dina idéer. Att du ska lyckas med fler affärer och utveckla produkter och tjänster som svarar på framtidens utmaningar. I våra olika nätverk och program kan du knyta ovärderliga kontakter och hitta nya samarbeten med företag som drivs av samma passion du. Här får du också tillgång till expertis, träffar, kunskapsseminarier, utvecklingsprogram och specialistnätverk.

Vi stödjer unga företag genom vårt Inkubatorprogram. För etablerade företag finns Associate och klustret Digital Business. Vi har också en särskild satsning för dig som verkar inom området eHälsa – eHealthArena. Oavsett vilket du väljer kommer du att få kvalificerat stöd för att kunna:

  • Utveckla företaget
  • Finansiera och expandera
  • Digitalisera affärerna
  • Mötas och nätverka

I vår miljö finns drygt hundra företag från alla möjliga branscher. Här möter du både nystartade och etablerade företag. Småskaliga e-handelsbolag och större industrikoncerner. Internationella företag och lokala företagare som satsar stort och internationellt.

Med ett stort hjärta för entreprenörer utmanar vi tillsammans så att ditt företag kan ta nästa steg.

Nå ditt momentum. Få upp farten. Skapa tillväxt med oss!

Boka gärna ett möte så berättar vi mer:  https://kalmarsciencepark.se/utveckla-foretag/boka-idemote/

 

Kontakta oss