Företagsstöd för omställning för att möta coronakrisens effekter

Det finns nu ett företagsstöd för att möta coronakrisens effekter. Att långsiktigt och hållbart stärka företags konkurrenskraft och omställning till nya marknadsförutsättningar för att möta coronakrisens effekter. Läs mer i länken.

Nationella stöd och åtgärder till följd av coronaviruset

Här hittar du samlad information från myndigheter om det nya coronaviruset, som är viktig för dig som företagare att känna till. (Science Photo Library/TT Nyhetsbyrån).

Läs mer om aktuella företagsstöd

Regionala erbjudanden om företagsstöd i coronakrisen

Här hittar du information om regionala företagsstöd med anledning av coronakrisen. Ta kontakt med våra handläggare vid frågor. Ansök om stöd via www.minansokan.se

Vi förenklar din exportsatsning

Genom Regional exportsamverkan får du en väg in för snabb kontakt med rätt personer och rådgivning då du vill börja göra affärer med andra länder.

Se filmen om Ventana Hackås

"Ha koll på affärskulturen på din tänkta marknad"

FILM: Ventana Hackås levererar precisionsgjutna aluminiumdelar till sina kunder vilka numera finns på flera marknader. Utlandssatsningen startade med en tidningsartikel vilken ledde till att affärerna snabbt tog fart i Norge. Exportresan underlättades av rådgivning från bland annat Almi och Business Sweden.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

Innehållet i tjänsten är under utveckling. På sikt kommer du hitta stöd från fler av Sveriges helt eller delvis offentligt finansierade aktörer i tjänsten.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp