Läs mer om coronarelaterat stöd till det halländska näringslivet

Hur kan ditt företag komma stärkt ur covid-19?

De senaste månaderna har halländska företagare arbetat hårt för att hantera effekterna av coronapandemin. Kreativiteten, hjälpsamheten och arbetsinsatserna imponerar. Kom ihåg att du kan be om hjälp också! Behöver du digitalisera försäljningen, utveckla nya produkter eller något annat? Region Halland guidar dig till rätt stöd och kunskap.

Nationella stöd och åtgärder till följd av covid-19

Här hittar du samlad information från myndigheter om det nya coronaviruset och covid-19, som är viktig för dig som företagare att känna till. (Science Photo Library/TT Nyhetsbyrån).

Läs mer och sök finansiering här

Region Halland medfinansierar

Söker du finansiering för ditt företag? Här hittar du information om de företagsstöd som finansieras av Region Halland.

Läs mer om Exportcentrum

Vi hjälper dig ta nästa steg

Om du vill få ditt företag att växa kan det vara dags att söka nya kunder utanför Sverige. Hos Exportcentrum Halland hittar du kunskaper och kontakter som hjälper dig lyckas med export.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp