Exportcenter Gotland

Sidan blev senast uppdaterad:

Exportcenter Gotland hjälper dig som vill göra affärer med andra länder

Har du frågor eller behöver hjälp från Exportcenter Gotland?

Tveka inte att kontakta oss.

Globaliseringen innebär nya möjligheter för företag att växa och bli konkurrenskraftiga. Internationella företag är mer produktiva och innovativa och har en starkare framtidstro. Samtidigt kan en satsning på nya marknader väcka många frågor. Hur fungerar det med tull och skatt? Vilka handelshinder finns? Vilken hjälp finns att få från myndigheter och rådgivare?

Inom Exportcenter Gotland samarbetar offentliga aktörer för att förenkla för dig som företagare att snabbt komma i kontakt med rätt rådgivare och hitta finansiering för att kunna exportera. Målsättningen är att du ska komma i kontakt med rätt rådgivare inom 24 timmar.

Vi kan hjälpa dig med exportfrågor på Gotland

 

Almi Företagspartner Gotland

För en lyckad satsning behöver du ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Du kan behöva kapital och stöd från erfarna rådgivare. När din tillväxtresa har behov av lån, rådgivning eller riskkapital finns vi där för dig.

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag att nå sin fulla internationella potential. Vi finns på plats i Sörmland och på världens mest intressanta marknader.

Exportkreditnämnden

Hos EKN kan du försäkra dig mot risken för utebliven betalning vid export. Vi kan även underlätta finansieringen av dina exportaffärer.

Enterprise Europe Network

Behöver du nå fler internationella kunder, hitta nya leverantörer och bli mer konkurrenskraftig? Då har du hittat rätt!

Science Park Gotland

Har du stor drivkraft och en affärsidé med tillväxtpotential? Science Park Gotlands företagsinkubator erbjuder både professionell hjälp att utvecklas och nätverk med värdefull kompetens.

Svensk exportkredit

SEK finansierar svensk exportnäring. Vi lånar ut pengar till stora och medelstora företag samt deras utländska köpare av svenska produkter och tjänster.

Östsvenska Handelskammaren

En naturlig partner till näringslivet i vår framtidsregion East Sweden genom tjänster, inspiration och kunskap för en problemfri export.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp