Propell Innovation

Sidan blev senast uppdaterad:

Har du en unik idé du vill utveckla och behöver hjälp att ta nästa steg? Hos oss behöver du inte veta allt om företagande för att utveckla din idé.

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation. Vi är en plats där nytänkande startups, entreprenörer och individer med spännande idéer kan samlas och utvecklas. Vi erbjuder dig coaching, team- och individutveckling, kontorsplats, ett stort kontaktnät och mycket mer.

Hur fungerar det?

Du har en idé, du tar kontakt med oss, vi hjälper dig från idé till innovation. Hos oss behöver du inga förkunskaper av att driva företag eller affärsplaner, utan vi utgår från dig som individ och ser till att innovationsarbetet blir mindre komplicerat för dig som idéägare.

Vilka idéer är välkomna till Propell?

Det spelar ingen roll hur din idé ser ut, alla idéer är välkomna till oss, vare sig det är en idé i projektform eller ett påbörjat innovationsarbete i ditt företag. Det som krävs av dig är att du har engagemanget att driva din idé till marknaden.

Propell Innovation Hub initierades och grundades 2015 i Hudiksvall för att stödja innovationsfrämjandet i Gävleborg. Verksamheten drivs av RISE och finansieras av Region Gävleborg, Hudiksvalls kommun och Tillväxtverket.

Propell Innovation Hub i Hudiksvall - En liten plats för stora idéer

Kontakta oss