NärLjus

Sidan blev senast uppdaterad:

Vill du starta eget företag? Har du frågor om dig som företagare eller om det företag du driver? Har du en idé eller innovation som du planerar att utveckla? Har du en befintlig verksamhet som du planerar att utöka eller flytta till Ljusdals kommun? Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och vill ge dig en samlad bild av det du funderar på.

Företagsutveckling

Vi hanterar dina företagsfrågor och erbjuder dig kostnadsfri rådgivning. Vårt mål är att förenkla för dig som företagare och oavsett var du väljer att bosätta dig i Ljusdals kommun är vår ambition att det ska finnas goda förutsättningar att driva företag.

Etablering

Har du ett företag med befintlig verksamhet utanför regionen och vill etablera din verksamhet i Ljusdals kommun är du välkommen att vända dig till oss för rådgivning och hjälp med din etablering.

Näringslivsutveckling

Ett levande och kreativt näringsliv ger dig som företagare bra grund att bo och driva företag. Vår ambition är att skapa så goda konkurrenskraftiga förutsättningar som möjligt för att utveckla näringslivet i Ljusdals kommun. I Ljusdals kommun arbetar vi med att bidra till ökad samverkan inom och mellan så väl branscher, mellan företag, utbildningsanordnare som andra näringslivskontor.

Du som företagare är viktig för näringslivet och du är en del i vårt arbete med att bli en attraktiv och framgångsrik kommun.

Välkommen att läsa mer på vår hemsida

Kontakta oss