MatVärden

Sidan blev senast uppdaterad:

MatVärden vill hjälpa regionens livsmedelsföretagare att utvecklas och att synas. Vi jobbar för att de lokala produkterna ska ta en större andel av kakan inom den offentliga sektorn, på restaurangerna, inom handel, besöksnäring och export.

MatVärden jobbar övergripande med den regionala livsmedelsstrategin, med länets gastronomiska regioner och med olika utvecklingsprojekt för att stimulera tillväxt och utveckling av regionens livsmedelssektor.

Vi jobbar med våra "fyra tallrikar"; offentlig sektor, besöksnäring, export och den lokala konsumenten med målet att det lokalproducerade ska öka i både mängd och kvalitet på alla fyra tallrikarna.

Mera konkret för dig som livsmedelsföretagare kan vi erbjuda en marknadsföringskanal via vår hemsida där vi listar länets livsmedelsproducenter och -förädlare på ett attraktivt sätt.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev och information om vad som händer inom länet gällande lokal mat & dryck och erbjuder kurser, inspirationsdagar och andra aktiviteter där du kan nätverka med andra företagare, fördjupa dina kunskaper och inspireras. Vi hyr även ut mobila produktionskök som uppfyller alla krav för förädling av ost, chark- eller bär- och grönsaksprodukter. 

Kontakta oss för mera info oavsett vad du funderar på!

Kontakta oss