FindIT

Sidan blev senast uppdaterad:

Är det dags att digitalisera din verksamhet eller jobbar du med IT och letar spännande projekt och samarbeten? Var med i FindITs nätverk. Vi är ett kluster som jobbar med frågor som rör IT, automation och industri och i vårt nätverk hittar du olika samarbeten för innovation och företagsutveckling inom dessa områden. Som aktiv deltagare i vårt nätverk kan du få hjälp på vägen att öka din konkurrenskraft oavsett i vilken fas ditt företag befinner sig.

Hos FindIT ingår du i ett nätverk av andra industriföretag, IT-Företag, näringsliv, högskolor, universitet och andra offentliga verksamheter. Att aktivt delta i våra aktiviteter bygger upp ditt kontaktnät vilket kan leda till både nya affärer och samarbeten. Det öppnas också dörrar för dig som vill delta i utvecklingsprojekt och för dig som letar ny kompetens.

Är du intresserad av specifika frågor inom IT och digitalisering?

Då kanske något av våra ämnesbaserade nätverk intresserar dig? FindIT driver en rad mindre nätverk där Gamificationnätverket är ett exempel och IT-Chefsnätverket är ett annat. Syftet med dessa nätverk är att lära av varandra, hitta nya samarbeten, affärsmöjligheter och nå utveckling inom IT och automation.

FindITs ämnesbaserade nätverk hittar du här

Välkommen till vår årliga inspirations- och branschdag

I oktober varje år samlar vi hela vårt nätverk för en inspirations- och branschdag inom området industriell IT, digitalisering, kompetensförsörjning och digital säkerhet. På IT-Forum samlas stora och små företag, IT-företag, stål-, papper och massaindustri, akademi och offentlig sektor för att dela erfarenheter, lyssna på ett stort antal spännande föreläsningar och knyta nya kontakter. Du kan även delta på IT-Forum som utställare för att visa upp dina tjänster eller produkter.

Läs mer och anmäl dig till IT-Forum här.

Våra finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Gävleborg, Region Dalarna och Sandvikens kommun.

Läs mer på findit-solutions.se. 

 

Gå med i FindITs nätverk

Som medlem i vårt kostnadsfria nätverk får du automatiskt inbjudningar till alla våra event, nyhetsbrev och branschrelaterade nyheter.

Gå med i nätverket här.

Kontakta oss