Stöd och åtgärder för dig i Gävleborg

Regionala och kommunala stöd till följd av covid-19

Den pågående pandemin ger ekonomiska effekter för såväl individer som företag. På nationell, regional och kommunal nivå förbereds och fattas beslut för att minska de negativa effekterna. Här kan du som företagare hitta information om insatser och åtgärder i Gävleborg. Nu är det möjligt att söka omställningsstöd från Region Gävleborg. Klicka dig vidare på länken nedan så finner du mer info om hur du går tillväga! Sidan uppdateras löpande med ny information.

Utbildningsportal Gävleborg

Utbildningsportal Gävleborg

Här har vi samlat utbildningar och kurser där du kan utveckla och fördjupa din nuvarande kompetens eller låta din yrkeskarriär ta en ny riktning.

Vi ställer om

Vi ställer om!

Projektet Vi ställer om, syftar till att hjälpa företag i Gävleborg med stöd och rådgivning och fyller därmed en viktig funktion i omställnings – och utvecklingsarbetet.

Läs mer om företaget Brighteco

Företagsstöd gav Brighteco utvecklingsmöjligheter

Region Gävleborg beviljar ekonomiskt stöd varje år till företag som investerar på ett hållbart sätt. Läs om företaget Brighteco som genom delfinansieringen haft möjlighet att satsa på att marknadsföra sig bättre.

Hitta finansiering i Gävleborg

Hitta finansiering

Behöver du finansiera satsningar i ditt företag? Här hittar du både bidrag, lån och riskkapital som finns nära dig.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp