Enterprise Europe Network

Sidan blev senast uppdaterad:

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till små och medelstora företag vid export eller internationalisering, och hjälper till att hitta rätt affärs-, teknik- eller forskningskontakter i Europa och världen. 3000 medarbetare på 600 kontor, redo att stötta dig!

Ta steget ut på den europeiska marknaden

Enterprise Europe Network erbjuder kostnadsfri information och rådgivning till små och medelstora företag vid internationalisering, och hjälper till att hitta rätt affärs-, teknik-  eller forskningskontakter i Europa och världen.

Information och rådgivning

Enterprise Europe Network hjälper dig med information och rådgivning om EU-regler, EU-finansiering, import och export. Vi svarar på frågor om finansiering, immaterialrätt, CE-märkning och handel.

Internationella affärspartners

Enterprise Europe Network hjälper dig att hitta internationella affärspartners. Vi har en stark lokal förankring och tillsammans med våra kollegor hjälper vi dig att komma i kontakt med potentiella samarbetspartners. Vi hjälper dig att hitta återförsäljare, distributörer och agenter, produktionssamarbeten samt partners till forskningsprojekt och tekniksamarbeten.

Innovationscoachning

Enterprise Europe Network erbjuder service och hjälp med att stärka ditt företags innovationsförmåga. Vi ger stöd till dig som vill utveckla dina affärsidéer. Vi hjälper dig med analys av ditt företag och coachning av innovationsspecialist, senior rådgivare vid innovationsutveckling och att hitta EU-finansierat innovationsstöd.

Välkommen att kontakta oss!

 

Kontaktpersoner

 

Terese Nordquist

Berätta lite kort om dig själv och din roll på Enterprise Europe Network

- Terese Nordquist heter jag, och är inne på mitt 9:e år som rådgivare på Enterprise Europe Network – EEN. Ett fantastiskt uppdrag där jag dagligen träffar företag som vill få råd och hjälp med sin internationella satsning. Det kan vara allt ifrån att se över vilka konkurrenter man har på en viss marknad, till att söka tillverkare, ta reda på regelverk kring en vara/tjänst eller att hitta ett passande matchmakingevent! Ja, ni hör, jag har ett toppenjobb – ingen dag är den andra lik!

Vad är det bästa med ditt jobb?

- Kundkontakten! Att få träffa alla er företagare och höra om era utmaningar och se hur vi på EEN kan vara med och bidra till era framgångar.

Vad bidrar du med till Team Mid Sweden?

- Glädje och engagemang!

Har du någon dold talang?

- Dold och dold - jag är en jäkel på fuldans!

 

Kontakta oss