Vill du ta ditt företag ut i världen?

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du vägarna framåt. Vi har samlat information och kontakter för att underlätta för dig och ditt företag att påbörja eller fortsätta din resa ut på nya marknader.

Vi hjälper dig att packa rätt

På dessa sidor hittar du allt från personlig rådgivning till informationsträffar och finansieringsmöjligheter. Titta i kalendern för att se vad som är på gång i Dalarna. Det kan till exempel handla om utbildningar, nätverksträffar, branschdagar och andra kreativa mötesplatser som kan ge dig värdefull kunskap och kontakter för att få ditt företag att växa.  

Du kan välja att göra din resa på egen hand, men känner du dig osäker så tveka inte att ta kontakt med oss. Här kan du hitta rätt aktör utifrån dina behov.

Lätt att hitta rätt i Dalarna

Här i Dalarna jobbar offentliga organisationer och myndigheter tillsammans genom Regional Exportsamverkan för att underlätta för dig och ditt företag att påbörja eller fortsätta din resa ut på nya marknader.

I vår exportsamverkan ingår Almi, Business Sweden, Enterprise Europe Network, Exportkreditnämnden (EKN), Mellansvenska Handelskammaren, Invest in Dalarna och Region Dalarna med stöd från Tillväxtverket.

Genom att samla all information på verksamt.se/dalarna vill vi underlätta för dig att komma i kontakt med rätt personer, kunskap, ekonomiska resurser och information som gör det enklare för dig att ta nästa steg.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp