Alla kan bidra!

Sidan blev senast uppdaterad:

Vi behöver dela goda exempel för att få pepp, kunna kopiera bra idéer och komma på egna varianter.

Har du ett gott exempel du vill dela med dig av? Tveka inte att kontakta oss

 • Bank av goda idéer ska stärka företag - Genom att dela med sig av inspirerande initiativ och goda exempel ska företagen i Dalarna kunna stärka varandra under Coronakrisen. I spåren av detta lanseras nu hashtaggen #innovativadalarna, som ska bli en sorts bank av goda idéer, spännande lösningar men också en inspirationskälla för företag som behöver ny energi.
  Bank av goda idéer ska stärka företag

 • I Avesta hittar vi det här goda exemplet - Skolbarn fixar visir för att hjälpa vården
 • När läktarna gapar tomma är vi många som känner likadant; vi skulle varit där, säger David Forsberg, vd för Kwikk. Därför lanserar vi nu en webbsida - där föreningar helt gratis kan registrera sig för att sälja stödbiljetter till sport- och kulturevenemang som ställs in eller genomförs utan publik.
  Vi skulle varit där
 • Dalapop, ett resurs- och produktionscentrum för populärmusik från Dalarna, tipsar om att streama regionala artister så mycket det bara går.
  Vi har satt ihop en spellista med samtliga spår som varit med på vår spellista det senaste året och den går att hitta här
 • Shoppingbudet i Ludvika - erbjuder hemleverans av lokalt inhandlade varor. Kunden kontaktar själva butiken och betalar via Swish. Shoppingbudet kör sedan ut era varor. På grund av rådande situation med Coronavirus har de valt att köra igång satsningen utan att ha allt på plats, och eventuella frågor och problem som uppstår löser man allteftersom de kommer in! 
  Shoppingbudget i Ludvika
 • Vi hjälper er att söka och finna! På grund av det aktuella läget med coronaviruset arbetar man i Falu kommun extra fokuserat på att synka behov av arbete med efterfrågan på personal genom sidan jobbmatchning. Du får hjälp med att hitta rätt kontakter - snabbt, enkelt och kostnadsfritt. 
  Jobbmatchning i Falun
 • We have a stream – Livestreamade konserter från Kulturhuset tio14 i Falun. 
  Musikbranschen drabbas hårt av Coronavirusets framfart genom inställda konserter och evenemang. Kulturhuset tio14 tillsammans med Dalapop, Scekab och Dalarnas Tidningar gör nu en satsning på livestreamade konserter från kulturhusets stora scen! Konserterna är gratis att titta på men möjlighet finns att stötta artisterna via swish under konserterna. Livesändningarna sker på dt.se. 
  We have a stream - Livestreamde konserter från Kulturhuset tio 14 i Falun

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp