Stöd och åtgärder för dig i Dalarna på grund av corona

Regionala och kommunala stöd till följd av covid-19

Den pågående coronapandemin ger ekonomiska effekter för såväl individer som företag. På nationell, regional och kommunal nivå förbereds och fattas beslut för att minska de negativa effekterna. Här kan du som företagare hitta information om insatser och åtgärder i Dalarna. Sidan uppdateras löpande med ny information.

Utlysningar hos Vinnova

Ny satsning på innovationer i krisens spår

Vinnova öppnar en utlysning för omställning i spåren av coronakrisen. Syftet är att möta utmaningar och fånga möjligheter som samhället nu står inför. Med det här erbjudandet vill de ge stöd till initiativ som genom samverkan mobiliserar för innovation för en hållbar framtid

Almis Brygglån

Almis Brygglån

Almis Brygglån är riktat till bärkraftiga företag för att överbrygga en period av svårigheter till följd av coronavirusets spridning.

Rådgivning, finansiering och utbildningar

Sidan blev senast uppdaterad:

Här hittar du som driver eller funderar på att starta företag olika typer av stöd. Allt från seminarier och utbildningar, till erbjudanden om finansiering. Dessutom finns kontaktuppgifter till både rådgivare och organisationer som kan hjälpa dig i ditt företagande. Filtrera ditt sökresultat efter dina behov eller var i landet du är verksam.

Innehållet i tjänsten är under utveckling. På sikt kommer du hitta stöd från fler av Sveriges helt eller delvis offentligt finansierade aktörer i tjänsten.

 

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp