Business Sweden

Sidan blev senast uppdaterad:

På Business Sweden kan vi hjälpa dig med allt som rör export och internationalisering.

Business Swedens syfte är att få svenska företag att växa internationellt för att nå din fulla potential och vi erbjuder tjänster i alla skeden av internationaliseringsprocessen. Från kvalificerad rådgivning och marknadsanalys, till att hitta internationella affärspartners och konkret sälj- och marknadsstöd på marknaden.

Årligen bidrar vi till att tusentals företag lyckas med sina internationella affärer över hela världen. Vi har lokala kontor i nästan 50 länder och med kunskap och erfarenhet i allt från exporttekniska frågor till marknadsval och partnersökning kan vi hjälpa dig när det blir dags för ditt företag att ta nästa steg mot världens affärsmöjligheter.

Keith Taylor är Global Business Developer på Business Sweden i Norrbotten och vad jag kan bidra med är allt som rör export, information om olika marknader, hjälpa er att bygga en exportplan eller exportstrategi för ert företag, samt även att hitta utländska leverantörer eller potentiella investerare. Business Swedens unikitet är kombinationen av närheten till företagen i Sverige och närheten till kunder ute i världen med egen personal samt att vi drivs av och har som målsättning att fler företag gör affärer och når sin fulla potential utanför Sverige.

Kontakta oss