Olofströms Näringsliv AB / Olofströms kommun

Sidan blev senast uppdaterad:

Olofströms Näringsliv AB är ett helägt kommunalt bolag som verkar för att utveckla och stärka näringslivet i Olofströms kommun. Vi hjälper till i olika ärenden som underlättar vardagen för dig som företagare i vår kommun.

EN PLATS FÖR UTVECKLING

Etablera dig och ditt företag i Olofströms kommun


Olofströms Näringsliv AB (ONAB) jobbar för att främja företagsamheten i kommunen och vill att företagare trivs och har så bra förutsättningar som möjligt för att driva sina verksamheter. Vi vill gärna hjälpa unga företag att växa, mogna företag att ta nästa steg och blivande företag att komma igång. Genom regelbundna företagsbesök, och kontinuerlig kontakt med det lokala näringslivet, förser vi oss med kunskap om hur det är att vara verksam i vår kommun och om hur vi tillsammans kan utveckla näringslivet i kommunen.

Läs mer om att etablera dig och ditt företag i Olofströms kommun i vår näringslivsbroschyr >>

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!
Vi kan
hjälpa dig som företagare med bland annat:
 

Support: 0454-922 00 samt info@olofstromsnaringsliv.se
Här kan du som företagare ställa en fråga till oss – vi svarar inom 24 timmar.

Lotsfunktion: Vi hjälper dig företagare som vill expandera genom att sammankalla de myndighetspersoner som berörs till ett möte. På så sätt kan vi förenkla processen och besvara dina frågor vid ett och samma tillfälle. Det kan till exempel handla om frågor som bygglov, markköp, tillstånd, brandskydd eller olika samverkansprojekt.

Etableringar: Vi hjälper till när ditt företag vill etablera sig i kommunen genom förmedling av lokaler, industrimark och hjälp med tillstånd m.m.

Omvärldsbevakning: Vi förmedlar händelser och aktiviteter i vår omvärld som påverkar näringslivet genom bl.a. nyhetsbrev, webb och facebook. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev – du anmäler dig via vår hemsida – eller följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olofstromsnaringsliv.se/

Kontakta oss