Karlshamns kommun

Sidan blev senast uppdaterad:

Driver du ett företag som vill utvecklas i Karlshamn? Funderar du på att exportera, investera, anställa eller etablera är du välkommen till oss på Näringslivsenheten med dina frågor!. Näringslivsenheten i Karlshamn lotsar dig rätt! Vi vänder oss till blivande och etablerade företagare i olika typer av frågor som exempelvis rådgivning och utbildning. Karlshamn är Blekinges näst största stad med 33000 invånare och en strategisk plats att etablera sig på. Ett starkt näringsliv, livlig handel, ett rikt nöjesliv, många arrangemang och ett berikande fritids- och kulturliv som resulterar i många besökare och ger Karlshamn en välförtjänst mittpunkt i länet Blekinge.

Näringslivslots

Funderar du som företagare på att utveckla din verksamhet och har frågor om etablering eller exploatering?

Näringslivslots är en funktion där kommunens olika avdelningar träffas varje fredag mellan 08.15 och 09.45 för att diskutera företagsfrågor som berör mer än en kommunalavdelningen. Kan vara ett företags utvecklingsidé eller ett företag som vill etablera sig i Karlshamn eller en fråga ställd till kommunen. Här finns representanter från Näringslivsenheten, VA, Bygglov, Planavdelning, Miljö, Mark & Exploatering och vi kallar in fler utifrån behov.


Syftet är enkelt!

Vi vill tillsammans skapa dig bättre förutsättningar att underlätta din företagsvardag! Vi skapar på detta sätt tid för dig över till annat, så du kan göra det du är bäst på – nämligen att driva ditt företag!


Har du en fråga, idé eller helt enkelt vill etablera dig i Karlshamn?


Kontakta oss via telefon 0454-81500 eller naringsliv@karlshamn.se

Kontakta oss