Enterprise Europe Network

Sidan blev senast uppdaterad:

Få hjälp genom GO International - Ett europeiskt nätverk som kostnadsfritt erbjuder stöd och service till små och medelstora företag som kan och vill växa på en internationell marknad.

Enterprise Europe Network representeras av drygt 600 organisationer i ett 50-tal länder. Tillväxtverket är nationell koordinator och huvudfinansiär av verksamheten i Sverige.

Varje kontor har en värdorganisation och här hos oss i Kronoberg är det Almi Företagspartner. Olika europeiska värdorganisationer garanterar att du får tillgång till en mycket bred kompetens. Av Europas alla företag är det bara en liten andel som arbetar internationellt – så det finns en enorm potential!

Hitta kunder eller leverantörer

Söker du potentiella kunder eller leverantörer i Europe eller världen kan du med fördel använda dig av vår samarbetsdatabas. Du hittar den under www.eenmatch.eu och kan där fritextsöka efter ord som är viktiga för just din bransch. Hittar du något spännande så hör av dig till oss så tittar vi på det tillsammans. Det går även bra att lägga ut en egen profil så andra kan hitta dig.

Hjälp mot en lyckad internatiONell satsning

Tänker du internationalisering på något sätt är vi på Enterprise Europe Network ett erfaret och motiverat gäng som gärna sitter ner med dig och tar dig några steg närmre en lyckad internationell satsning.

Välkommen!

Rådgivare i Karlskrona

Anders Johansson

Rådgivare
Tel: 0455-33 51 16, 070-833 51 18

Kontakta oss