BizMaker

Sidan blev senast uppdaterad:

På BizMaker är vi entreprenörer, innovatörer och möjliggörare. Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina affärer kan växa sig starkare.

BizMaker är en regional innovationsaktör som verkar för hållbar tillväxt och förnyelse. Tillsammans med Västernorrlands kommuner, våra företag och partners utvecklar vi goda idéer till nya affärer och lösningar som formar framtidens samhälle. Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade verksamheter att förnya sig och motiverar människor med nytänkande idéer att ta nästa steg. 

Genom våra processer, aktiviteter och värdefulla nätverk skapar vi bästa möjliga förutsättningar för dig som vill växa. Hos oss finns allt från öppna program dit vem som helst kan komma för att utveckla sitt koncept till skräddarsydda program för unika och branschspecifika innovationer. 

BizMaker är en del av Sveriges ekosystem för innovation. Nära relationer med andra partners och ett stort kontaktnät med specialister gör oss till ett resursstarkt bollplank för regionens alla nyskapare.

Vill du veta mer, eller prata om din affärsidé? Välkommen att kontakta oss

 

Kontakta oss