Atrinova Affärsutveckling

Sidan blev senast uppdaterad:

Vill du förverkliga din affärsidé lite snabbare och lite smartare? Vi ger dig stöd och de rätta verktygen för att utveckla din affärsidé till framgång!

Atrinova arbetar med affärsutvecklingsinsatser för att bevara befintliga och utveckla nya, stabila och långsiktiga arbetstillfällen i regionen. Vi vill bidra till regionens tillväxt och utöka det lokala engagemanget i regionens näringsliv. 

Starta företag 

Om du har en affärsidé är du välkommen hit för att bolla den med oss, helt förutsättningslöst och kostnadsfritt. Du behöver inga förkunskaper eller särskilda erfarenheter, det räcker om du bara har ett frö till en idé. Det spelar ingen roll vilken bransch din affärsidé hör hemma i, vi har erfarenhet av de flesta.

Behöver du ha fördjupade kunskaper inför start av företag erbjuder vi varje vår och höst vår Företagarskola, där du får grundläggande kunskaper om de flesta områden som du som ny företagare behöver känna till. Vi delar generöst med oss av vårt nätverk och kontakter, såväl lokalt, regionalt och nationellt.

Inkubator

Sitter du på en innovativ idé som du inte riktigt vet hur du ska komma vidare med? Hos Atrinova får du hjälp med affärsutveckling, rådgivning och coachning, finansierings-lösningar, kommunikationsstöd och tillgång till ett stort kontaktnät. Du som person bakom idén är en viktig faktor för framgång. Välkommen till en kreativ tillväxtmiljö!