Storbritannien

Sidan blev senast uppdaterad:
Klickbar världskarta Via kartan kan du välja vilket land du vill läsa mer om, men du kan även välja land utifrån bokstavsordning eller världsdel image/svg+xml Världskarta

Landöversikt

För att lyckas i din import- eller exportsatsning behöver du veta mer om landets affärsmiljö, marknadspotential, handelsrelationer, samt eventuella risker. Storbritannien har lämnat EU. Fram till och med den 31 december 2020 inträffar en övergångsperiod som innebär att samma regler gäller som om de fortfarande vore medlemmar i EU. Under övergångsperioden ska EU och Storbritannien förhandla om nya avtal.

Kontakter

Vill du veta hur du ska gå till väga för att göra affärer eller etablera dig i landet? Här hittar du kontaktinformation till olika organisationer på plats som kan hjälpa dig som svensk företagare att komma igång med din utlandssatsning.

Affärskultur

Om du har koll på landets affärskultur ökar dina möjligheter att lyckas med affärerna. Här kan du bland annat läsa om vilka koder som gäller och vad du ska undvika för att lyckas med att etablera goda affärsrelationer.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp